Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tükörtojást mikortól adtok?...

Tükörtojást mikortól adtok? Mert ugye a sárgája nyers.

Figyelt kérdés
2017. ápr. 18. 10:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Ahol en lakom 8 honaptol mehet a feherje.

ugy dontottem meg varok oar honapot akkor a folyos sargajaval.

2017. ápr. 18. 22:48
 12/15 anonim ***** válasza:
Én nem eszem folyósan, de a férjem folyósan szereti. Én nem adtam volna a kétévesnek, de anyósom mindig csinál neki, eddig nem volt baja tőle. Nem az a baj, hoyg nyers, hanem az a baj, hogyha valami fertőző van a tojásban/tojáson, akkor az nem pusztul el, és megbetegíti a babát/kisgyereket, de a felnőttet is. Ha nem fertőző, nincs semmi baj, csak ugye ezt nem tudjuk előre.
2017. ápr. 19. 15:50
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha megsütöd, NEM nyers a sárgája!

Csak ugye ehhez kell némi gasztronómiai ismeret is :D

2017. ápr. 19. 16:12
 14/15 A kérdező kommentje:
Utolso csinaltal mar tukortojast folyosan ? Leesett, hogy nincs megsutve, azert folyik ?
2017. ápr. 19. 21:21
 15/15 anonim ***** válasza:

"Utolso csinaltal mar tukortojast folyosan ? Leesett, hogy nincs megsutve, azert folyik ?"

Akkor nálad a csoki szuflé is szilárd belülről?

2017. ápr. 20. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!