Mit tegyek? Ha nemet mondok, vagy ha hisztizik, akkor megüt, de úgy, hogy csattan az arcomon a keze?
Hogyan "büntessem", szoktassam le erről? Lefogás, magyarázás nem működik? Volt, hogy visszakapta, de verni meg nem akarom, egyszerűen nem szeretném. De akkor mit?
3 éves, okos, ügyes fiúcskáról van szó.
Amit az 1-es ír, erre mondta a barátnőm, hogy Liberális nevelés. A következő mondatában pedig azt mondta, hogy "megb.aszhatom a liberális nevelésemet", a lányom egy akaratos hisztérika. :) 3.5 éves egyébként a lánya. Most vált nevelési módszert de neki nehezen megy.
Én visszaadtam a gyerekeimnek a hajhúzást, a pofont, a harapást is, 1-2 hét alatt leszoktak róla.
Tanuld meg kedves kérdező, hogy te vagy a felnőtt, te irányítasz nem a gyerek. Ha minden alkalommal csak megsimogatod a buksiját, hogy "jólvankisfiam, semmibaj, majd megtanulod" akkor úgy a fejedre nő (már nőtt) mint a franc... és pár év múlva egy neveletlen gyereked lesz.
Neeemmmm....a gyerek nyugodtan ugráltassa az anyját,aki akkor pattogjon amikor neki úgy tetszik.Napi 5 étkezés van... a kettő között kibírja vagy 2 napig amíg rájön,hogy nem szórakozunk anyával.Intézményben sincs másképp,és köszönik a gyerekek jól vannak.
Aki meg hülyének nézi az anyját na pont az aki válogatós,finnyás,nem eszik csak kukit meg dörmit.Ez nevelési hiba.
14, majd ha lesz gyereked rájössz :-)
Egyébként meg ki nevel kit? Nálunk én nevelem a gyerekeim,és nem ők engem! Éhen nem haltak,és csak.mert ők épp kitalálják,hogy nem éhesek,nem fogok az ebédet délután 4re rakni! Pont!
Napirend is van a világon!
:-D
Ne röhögtess. Azért egy normális gyerek,felnőtt 12-13 között ebédel! Fél óra ide-oda nem számít. Be is b..zna,ha kérdezgetni kelljen,mikor együnk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!