Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyek? Ha nemet mondok,...

Mit tegyek? Ha nemet mondok, vagy ha hisztizik, akkor megüt, de úgy, hogy csattan az arcomon a keze?

Figyelt kérdés

Hogyan "büntessem", szoktassam le erről? Lefogás, magyarázás nem működik? Volt, hogy visszakapta, de verni meg nem akarom, egyszerűen nem szeretném. De akkor mit?

3 éves, okos, ügyes fiúcskáról van szó.

2017. márc. 29. 23:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Amit a 7-es ír, nagyon jó, nálunk is működik, mindjárt 4 éves a fiam, egyre kevesebbszer kell alkalmazni, de nagyon hatásos. Próbáld ki!
2017. márc. 30. 09:31
 12/18 anonim ***** válasza:
60%

Amit az 1-es ír, erre mondta a barátnőm, hogy Liberális nevelés. A következő mondatában pedig azt mondta, hogy "megb.aszhatom a liberális nevelésemet", a lányom egy akaratos hisztérika. :) 3.5 éves egyébként a lánya. Most vált nevelési módszert de neki nehezen megy.

Én visszaadtam a gyerekeimnek a hajhúzást, a pofont, a harapást is, 1-2 hét alatt leszoktak róla.

Tanuld meg kedves kérdező, hogy te vagy a felnőtt, te irányítasz nem a gyerek. Ha minden alkalommal csak megsimogatod a buksiját, hogy "jólvankisfiam, semmibaj, majd megtanulod" akkor úgy a fejedre nő (már nőtt) mint a franc... és pár év múlva egy neveletlen gyereked lesz.

2017. márc. 30. 12:32
 13/18 anonim ***** válasza:
Határozottnak és következetesnek kell lenni,ennyi.Hisztizni meg dacoskodni persze fog,ez egy ilyen kor.Meg lehet ám nevelni ordítás meg ütés nélkül is,csak nem kell félni a gyerektől.Ha látja,hogy nem tud felhúzni,nem sokáig fog cirkuszolni.Esélye se volt soha az enyémnek se,meg másénak se megütni (pedig bölcsiben dolgozok) nem nézem el a szemtelen viselkedést,mégis imádnak a gyerekek...ha meg nem ebédel akkor nem ebédel.Akkor éhen marad,és kap vacsorát (előtte nem) megtanulja hamar.
2017. márc. 30. 19:09
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Tök jó, egy felnőttnek joga van eldönteni, hogy mikor ebédeljen, ha délben még nem éhes, akkor vár egyig. Bezzeg egy gyerek pont akkor legyen éhes, mikor az anyja, vagy estig nem kap enni.
2017. márc. 31. 00:11
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Neeemmmm....a gyerek nyugodtan ugráltassa az anyját,aki akkor pattogjon amikor neki úgy tetszik.Napi 5 étkezés van... a kettő között kibírja vagy 2 napig amíg rájön,hogy nem szórakozunk anyával.Intézményben sincs másképp,és köszönik a gyerekek jól vannak.

Aki meg hülyének nézi az anyját na pont az aki válogatós,finnyás,nem eszik csak kukit meg dörmit.Ez nevelési hiba.

2017. márc. 31. 06:09
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

14, majd ha lesz gyereked rájössz :-)

Egyébként meg ki nevel kit? Nálunk én nevelem a gyerekeim,és nem ők engem! Éhen nem haltak,és csak.mert ők épp kitalálják,hogy nem éhesek,nem fogok az ebédet délután 4re rakni! Pont!

Napirend is van a világon!

2017. márc. 31. 06:39
 17/18 anonim ***** válasza:
30%
14 vagyok, tőlem megkérdezte anyukám, hogy éhes vagyok-e már, vagy mikor együnk. Akkor ettünk, amikor mindketten éhesek voltunk.
2017. márc. 31. 14:48
 18/18 anonim ***** válasza:

:-D

Ne röhögtess. Azért egy normális gyerek,felnőtt 12-13 között ebédel! Fél óra ide-oda nem számít. Be is b..zna,ha kérdezgetni kelljen,mikor együnk.

2017. márc. 31. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!