Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti mit csináltok, ha hisztizik...

Ti mit csináltok, ha hisztizik a 1,5évesetek?

Figyelt kérdés
Sokszor szinte eldobja magát a földön úgy hisztizik.

#hiszti #5-2éves
2016. aug. 11. 21:40
 1/10 picoka92 ***** válasza:
Miert szokott hisztizni? Mit szeretne amit nem lehet?
2016. aug. 11. 21:55
 2/10 picoka92 ***** válasza:
En masfel evesem ritkan hisztizik, pl ha konyhaszekreny ajtot szeretne csapkodni amit nyilvan nem szabad. Akkor mondom neki hogy gyere nejunk ki jatszani vagy nezzuk meg a micimckos konyvet vagy akarmi. Fiam ebbol ért a lenyeg hogy foglalkozzak vele es akkor mar nem akarja csapkodni.
2016. aug. 11. 21:57
 3/10 picoka92 ***** válasza:
Bocs az irashibakert.
2016. aug. 11. 21:57
 4/10 picoka92 ***** válasza:
Vagy meg olyan szokott lenni hogy nem akarja hogy atpelenkazzam. Akkor mondom neki hogy kicsereljuk a pelust es utana jatszunk\ megyunk autozni... Ilyenkor minig hagyja magat volt hogy mar ment is a matracra ahol pelenkazni dzoktam es fekudt is le hogy na csinaljam legyunk tul rajta es menjunk mar.
2016. aug. 11. 21:59
 5/10 A kérdező kommentje:
Ma a spárban jégkrém miatt.Amit a fiamnak vettem.Az miatt
2016. aug. 11. 22:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Megelozom a bajt. Vagy egyiknek se veszek fagyit, vagy mindkettokek. Es ha megis hiszti van, amikor lenyugodott elmondom neki hogy miben nem volt igaza, miert nem viselkedett helyesen, Mit csinalt rosszul...addig pedig megolelem, megvigasztalom, mert a figyelmenkivul hagyastol,tiltastol csak megjobban uvolt.
2016. aug. 11. 22:36
 7/10 A kérdező kommentje:
Ő is kapott olyat ami neki való.Sőt.meg volt bontva.Másfélévesnek meg nem adok jégkrémet.Mindegyik egyformán kap de nyilván van különbség egy másféléves és egy 12 éves között.
2016. aug. 11. 22:51
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, tűröm. Másfél évesnek el nem tudod magyarázni a dolgokat, bántani meg szerintem nem kellene. Maximum a figyelmét lehet elterelni...
2016. aug. 12. 00:21
 9/10 A kérdező kommentje:
Isten őríz,hogy bántsam!!!Én azt nagyon elitélem!Igazából az a zavaró mikor mások bámúlnak és megjegyzéseket tesznek
2016. aug. 12. 07:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Tudom, nagyon rossz. Az elején én is nagyon égőnek találtam, főleg azt, hogy az emberek arcán az tükröződött vissza, hogy ők pontosan tudnák, hogy mit kellene tennem, én miért nem csinálok semmit. Nem azt mondom, hogy ma már nem érdekel, mert még mindig zavar az, ahogy minket néznek (őt a műsorszámért, engem amiért hagyom), nem tudok mit tenni. Most ebben a korban van. Csak bízni tudok benne, hogy 20 évesen nem csapja magát a földhöz azért mert valamire azt a választ kapja, hogy "nem" :)
2016. aug. 12. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!