Hogy kezeljem már ezta hisztit?
Figyelt kérdés
Lányom 3,5 éves. Semmi gond nem volt vele, addig amíg oviba nem kezdett járni. Mikor hazahozom az oviból teljesen megváltozik. Hisztizik folyamatosan. Volt egy időszak amikor abbamaradt ez a hisztizés de most újra eljezdte. Ma pl azért hisztizett mert én csatoltam be a cipőjét és őakarta, de ezt nem mondta nekem azért csatoltam be a cipőjét. Sikítozik, csíp. Olyan is volt, hogy mondta hogy a kocsiban szeretné megenni a műzliszeletet erre kibontom és ő elekzd hisztizni, hogy otthol akarta megenni. Nem fogad szót. Direkt ugrál a csúzdáról a lépcsőről. Mindig az ellenkezőjét csinálja amit mondok. És sokszor nevet is rajta. Az idegeim már a végét járják. Ti hogy kezelitek?2017. márc. 28. 20:08
1/5 anonim válasza:
Szerintem ez tipikus figyelemfelhívás a rèszèről.
Vagy szimlpán kellesz neki az ovi után, vagy valami feszültsèget generál benne ott, vagy otthon.
Szentelj rá, ès csak rá több időt. Kèrdezd meg az óvónőket is.
Èn pl a műzliszeletből, vagy a cipőcsatolásbòl nem csinálnèk ügyet.
2/5 A kérdező kommentje:
Amikor hazajön mindig beszélgetünk játszunk. Sajnos nem tudok csak rá figyelni, ott van a 2 éves öccse is. Én sem csináltam volna ügyet belőle csak addig hisztizett ameddig le nem vettem a lábáról, hogy becsatolhassa. Már kötéltáncot jár az idegeimmel nem fogom ezt sokáig bírni. Eddig alvás után hoztam haza de már ebéd után hozom mert szomorú volt, mindig kérdezte az ovónőktől mikor megyek érte.
2017. márc. 28. 21:16
3/5 anonim válasza:
Szerintem következetes légy! Ez pl. nem volt jó ötlet, hogy levetted a szandiját. Mondani kellett volna,hogy legközelebb előbb szóljon. Megpuszilni és gyorsan elterelni a figyelnét. Ne engedj a hisztinek, mert azt tanulja meg(az öccse is!), hogy azzal célt ér. Szüksége van a korlátokra, nem szabad engedni.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy nem szabad engedni. De akkor hagyjam, hogy hisztiből ordítson meg sikítozzon? (ez a vége mindig)
2017. márc. 29. 06:35
5/5 anonim válasza:
Igen, hagyd, majd megnyugszik. Ölelgesd meg azért, és mondd neki, hogy szereted nagyon, de ezt ezert vagy azert nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!