Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem tartunk szülinapot, túl...

Nem tartunk szülinapot, túl nagy büntetés?

Figyelt kérdés

3 éves kisfiam rettentő csúnyán viselkedett az unokatestvére születésnapján. Bántotta a kicsiket, hisztizett, káromkodott (mi otthon soha nem beszélünk csúnyán azt sem tudom hol hallotta), leborította, kiköpte az ételt.

Kivittem, hogy lehiggadjon, de amint bementünk folytatta. Amilyen hamar lehetett eljöttünk. 2 hét múlva lenne az ő szülinapja de mondtam neki, hogy nem lesz bulija, de röhögve mondja, hogy de igen, lesz.

Soha nem viselkedett így, nem tudom mi lett vele, már egy hete ilyen. Hiába próbálok vele beszélni (már amennyire egy 3 évessel lehet), nem mond semmit, a "butaanya" "butaapa", "butatesón" kívül. Azóta is bántja (próbálja bántani a tesóit) már nincs tv, elvettük a kedvenc játékait és túl vagyunk 100 "beszélgetésen" 100 elmagyarázáson. Tanácstalan vagyok :(

Tényleg nem szeretnék így bulit tartani, ha így viselkedik, borzasztó kellemetlen volt a múlt heti is.

Párom szerint túl nagy büntetés ha nem lesz bulija. Mit gondoltok?

2017. márc. 26. 10:44
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:

Nem volt még ilyen, hogy mondtam valamit és nem úgy lett. Eddig nem volt rá szükség.

A párom szerint legyen az az egyesülés, hogyha 2 hétig jól viselkedik lesz buli ha ugyan így akkor nem.

2017. márc. 27. 10:39
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem eszik túl sok édességet? Az én lányaimat akkor mintha kifordították volna...
2017. jún. 22. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!