Milyen fürdetőt használtok és hol veszitek?
Figyelt kérdés
Kerestem kérdéseket de főleg újszülöttekről van szó. A kisfiam másfél éves. Érzékeny bőre van. 1 évesen próbáltuk a nivea baby-t de kiütéses lett tőle. Aztán dm-es alverde-t, az szuper volt, de azóta se látom, 3 dm-ben nyomoztam utána, de sosincs. Mikor elfogyott Gabit vettem, de nem jó. Száraz a bőre, vakarja magát, most egy pár napig inkább a gyógyszertárit merem csak használni. A nivea és a gabi után mondjuk a johnson's fürdetőjét meg se próbálom. Ilyen weledát és társait hol lehet szerezni? Ha valakinek érzékeny bőrű a gyereke, mit használtok és hol lehet kapni?2017. márc. 26. 08:52
11/16 anonim válasza:
Nem olcsó, de a Lipikar a La Roche PosayTól nagyon jó száraz, atópiás bőrre.
12/16 anonim válasza:
En is Dm-es furdetot vettem, bio baby-t. 200ml-es, 500 Ft. Sokaig elég egy gyereknek.
De már probaltuk a manna szappan olivas valtozatat is. Az bio boltokban kaphato vagy Dm- ben is lattam. 1000 Ft darabja, de az is sokaig eleg volt, nem pancsoltuk szét.
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is!
Egyelőre vettem Weledát, tényleg van a DM-ben, remélem beválik.
2017. márc. 27. 07:29
14/16 anonim válasza:
Majd irj milyen. (a Weledas valaszolo )
15/16 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki bevált. Csak az elején megijedtünk, mert 3 napja használtuk mikor tiszta csalánkiütés lett a gyerek, bár orvos azt mondta hamarabb jelentkezett volna, ha az a baj inkább mellőztük pár napra. Most lassan egy hete használjuk megint és a bőre se száraz, nincs semmi baj.
2017. ápr. 14. 13:26
16/16 anonim válasza:
Ez jo hir ( a Weledas vagyok )
Csalankiuteses biztos nem lesz tole, a koromvirag nem allergizal. En lassan ket eve hasznalom , es csodas a bore! 2 honapig eleg siman egy flakon. A hajara is jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!