Ez tényleg ciki ha a lányomnak fius kabija van?
Azt az anyukát gondolom nem a szín zavarta, hanem az, hogy fiúknak való kabát. Ilyen kicsi gyerekeknél egyértelműen elkülöníthetőek a fiú és lány ruhák. Mellesleg lehet, hogy csak jót akart azzal hogy szólt.
Mellesleg ha lány kabát lenne, én akkor sem vennék neonzöld kabátot, de ez csak a személyes véleményem.
7, ritka rossz példa, Shiloh nagy eséllyel transznemű.
Kérdező, semmi baj nincs egy ilyen szinosszeallitasu kabattal
Jesszus ...
Mi a fene az a kabi meg kajbi ?
Emberi magyar nyemlven ha kerhetem ...
Komolyan el kellett gondolkoznom azon, hogy mi az a kabi. Felnòtt vagy, beszélj már értelmesen.
Szerintem egyébként nem gáz. Egy kislány mért csak rózsaszín ruhát hordhat? Szerintem semmi baj nincs a kabáttal, ettől még nem lesz fiú. Egyébként régen pont a kék volt a lányos szín, a rózsaszín a fiús.
Hat en kamaszkorom ota hasznalom a kabi szot, most felnott nokent a gyerektelen kollegaim-kolleganoim is. Ezen fennakadni legalabb olyan ciki mint a kabatszinert beszolni, de ez van, a kisgyerekes anyucik egymas nacijai..
Te latod mennyire fius, pusztan a szintol nem lesz valami fius, csak osszessegeben, de a beszolo anyukakat siman nezd levegonek, ez egy ilyen bicikli.
Amugy off, de aki a kabin fennakadt, az ugye a szoptatas szot sem roviditette soha szopinak? A rugdalozot sem hivtatok sosem ugy, hogy rugi? Ugye?
Hat persze hogy de :)
Anyuka hülye, nem kell vele foglalkozni.
Amúgy gyerekfüggő is. A nagyobbik lányom királylány, esélyem nem lett volna rácibálni egy fiús kabátot. A kisebbiknek viszont direkt vettem már sötétkék, ujján neonzöld,autós mintás kabátot. Imádta. Öcsi meg örökölhette tőle, mindenki örült. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!