Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ez tényleg ciki ha a lányomnak...

Ez tényleg ciki ha a lányomnak fius kabija van?

Figyelt kérdés
Vettem a lányomnak egy rózsaszín kabit. Kicsi lett visszavittem de nem volt az ő méretében, más tavaszi kabi nem volt csak egy darab fius. Neonzöld és a háta teteje ujja és a kapucnija kék. Elejére van valami irva. Ezért elhoztam azt, mivel pénzt nem adnak vissza. Erre megszól az oviból egy kislány anyukája, hogy ha már veszek miért fiusat veszek neki. Ez ennyire ciki?
2017. márc. 25. 08:55
1 2
 11/20 anonim válasza:
82%

Azt az anyukát gondolom nem a szín zavarta, hanem az, hogy fiúknak való kabát. Ilyen kicsi gyerekeknél egyértelműen elkülöníthetőek a fiú és lány ruhák. Mellesleg lehet, hogy csak jót akart azzal hogy szólt.

Mellesleg ha lány kabát lenne, én akkor sem vennék neonzöld kabátot, de ez csak a személyes véleményem.

2017. márc. 25. 09:41
 12/20 anonim ***** válasza:
78%

7, ritka rossz példa, Shiloh nagy eséllyel transznemű.

Kérdező, semmi baj nincs egy ilyen szinosszeallitasu kabattal

2017. márc. 25. 09:56
 13/20 anonim ***** válasza:
62%
Ha ehhez semleges ruhákba járatod, nincs fülbevalója és csutkára vágatod a haját DE hisztirohamot kapsz, ha véletlen fiúnak nézik, akkor ciki. Amúgy nem. Ki előtt lenne az?
2017. márc. 25. 10:00
 14/20 anonim ***** válasza:
65%

Jesszus ...

Mi a fene az a kabi meg kajbi ?

Emberi magyar nyemlven ha kerhetem ...

2017. márc. 25. 10:06
 15/20 anonim ***** válasza:
51%

Komolyan el kellett gondolkoznom azon, hogy mi az a kabi. Felnòtt vagy, beszélj már értelmesen.

Szerintem egyébként nem gáz. Egy kislány mért csak rózsaszín ruhát hordhat? Szerintem semmi baj nincs a kabáttal, ettől még nem lesz fiú. Egyébként régen pont a kék volt a lányos szín, a rózsaszín a fiús.

2017. márc. 25. 10:10
 16/20 anonim ***** válasza:
36%

Hat en kamaszkorom ota hasznalom a kabi szot, most felnott nokent a gyerektelen kollegaim-kolleganoim is. Ezen fennakadni legalabb olyan ciki mint a kabatszinert beszolni, de ez van, a kisgyerekes anyucik egymas nacijai..

Te latod mennyire fius, pusztan a szintol nem lesz valami fius, csak osszessegeben, de a beszolo anyukakat siman nezd levegonek, ez egy ilyen bicikli.

2017. márc. 25. 12:06
 17/20 anonim ***** válasza:
35%

Amugy off, de aki a kabin fennakadt, az ugye a szoptatas szot sem roviditette soha szopinak? A rugdalozot sem hivtatok sosem ugy, hogy rugi? Ugye?

Hat persze hogy de :)

2017. márc. 25. 12:09
 18/20 anonim ***** válasza:
69%

Anyuka hülye, nem kell vele foglalkozni.

Amúgy gyerekfüggő is. A nagyobbik lányom királylány, esélyem nem lett volna rácibálni egy fiús kabátot. A kisebbiknek viszont direkt vettem már sötétkék, ujján neonzöld,autós mintás kabátot. Imádta. Öcsi meg örökölhette tőle, mindenki örült. :)

2017. márc. 25. 12:25
 19/20 anonim ***** válasza:
55%
Nem ciki, mindenki abba öltözteti a gyermekét, amibe akarja. Nem kell foglalkozni az ilyen emberekkel, semmi köze hozzá, foglalkozzon a saját gyermekével.
2017. márc. 25. 14:19
 20/20 anonim ***** válasza:
Attol függ,hogy néz ki a kabát élőben. ,lányomnak van olyan téli pizsije ,ami sötétkék és rénszarvas van rajta .
2017. márc. 26. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!