Ciki, ha a 13 éves lányomnak nem engedek olyan filmet nézni, ami " 16 karikás"?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 17. 22:05
1/12 anonim válasza:
Nem! Nem dísznek van az a karika ott!
3/12 A kérdező kommentje:
Nincs konkrét film, hanem csak úgy általában.
2013. ápr. 17. 22:16
4/12 anonim válasza:
Filmtől függ. Még a hupikék tőrpikék is 6.-os karikával megy, fogalmam sincs abba mit nem nézhet egy 4-5.éves.
7/12 anonim válasza:
nem véletlenül van ott a 16os karika...
8/12 anonim válasza:
nem mindegy hogy milyen 16os film. mert lehet hogy csak cici van benne, de lehet hogy durva film nagyon. nem rég volt a tvben a Horrorra akadva 3,16os film, akkor lazán megnéztem, röhögtem rajta, most hogy láttam már az ~eredeti~ filmeket amiket paródizál félek tõle. pedig 27 vagyok. ..mondjuk a kör 1!kicsit félelmetes de élvezhetõ, de pl az Árva abszolút nem az. abban 10 perc a véres jelenet. .
9/12 anonim válasza:
Hát nem tudom, én egész kicsi koromtól kezdve néztem ilyen filmeket (Helyszínelők és társai, meg úgy egyébként ez a kategória) és semmi bajom nem lett tőle. Persze nyilván nem ilyen szexuális töltetű dolgokat néztem, meg én is hiszek valahol abban, hogy nem dísznek van ott a karika, de ha az emberiség idáig képes volt megbirkózni háborúkkal ,csatákkal, nyilvános kivégzésekkel lelki sérülés nélkül, akkor szerintem egy 13 éves gyerek is végig tud nézni egy krimi sorozatot (most mondtam valamit).
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Igazából a szexuális tartalmú filmek zavarnak, mert ott szinte már mindent mutatnak az ilyen kategóriájú filmekben.
2013. ápr. 20. 23:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!