Ciki lenne ha megmondanám a keresztszülőknek, hogy mit vegyenek a lányomnak keresztelőre?
3 keresztszülő lesz.
Párom húga,párom nagyon jó gyermekkori barátja,és az én öcsém.
Ciki lenne?
Komolyan nem szeretném ha hülyeségeket vennének neki több 10 ezer ft-ért.Mindene megvan,etetőszék,ugráló stb.Tényleg mindene.Ezért gondoltam erre a megoldásra.
Édesanyám nagyon messze él tőlünk így őt biztosan nem kérdezte meg.
Öcsém és a párom barátja pár hónapja mikor felkértük őket keresztszülőnek mondták,hogy majd találjuk ki mit vegyenek neki.Pl etetőszék.De azt azóta megvettük mert szükség volt rá.
EGyébként milyen értékben szoktak ajándékot venni ilyenkor?Csak mert beégni sem szeretnék,hogy nekik drága vagy éppen túl olcsó dolgot mondunk....
Karácsonyra az öcsémtől kapott 10-ezret a jumperoojába mi kiegészítettük.A barát pedig tanuló kutyust vett.
Hátha ők mondták akkor nyugodtan.
Nem tudom mennyibe kerül egy járás segítő, de ha drága akkor közösen is vehetik. Szerintem olyan 10. ezer körül fejenként.
Megmondhatód szerintem nyíltan is de úgy is, hogy lassan elindul és talán kellene neki egy járás segítőt venni. Ez után szerintem simán veszi a lapot és ő fogja felajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!