Válaszolnátok egy két kérdésemre?
Csak ámulok-bámulok a számokon :o
Havi 250-300 között mozog a bevétel, de van, hogy csak 150, ha páromnak éppen nics munkája. 70 a lakáshitel, van autó, 1 ovis gyerek, vágyunk még egyre.
nagyon végig kell gondolni, hogy mire költünk, de szerencsére csak nagyon ritkán szorulunk rá szülői segítgre.
Azért kíváncsi lennék a válaszok mellett arra is hogy hol élnek.
Bevételünk 600 ezer, saját ház, autó, hitel nincs. 2 ovis gyerek. Jól kijövünk, tudunk félretenni is havonta 200 ezret, ha nincs nagyobb kiadás.
5-os vagyok, ujpesti lakasban lakunk.
Miert pontoztak le vajon azokat, akik jol keresnek? Marmint sejtem, de talan inkabb tenni kene valamit a lepontozoknak is, attol nem lesz tobb penzuk ha a piros kezecsket nyomkodjak, ezert nem fognak tobb penzt kapni ;)
15 vagyok, oke, a nullaig pontozas egyertelmuve tette.
Tanulj es dolgozz, irigy dog! Nalunk ferjem es en is tobb nyelven beszelunk, vezeto beosztasban dolgozunk, evekig lepkedtunk a rangletran mire elertuk a mostani fizetest. Ezert ne pontozzatok le senkit mert sokat keres, mert baromi gyerekes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!