Válaszolnátok egy két kérdésemre?
havi 700.000 a havi bevétel
nincs lakáshitel, saját lakásunk van
egy gyerekünk van, nem is lesz több
jól kijövünk, szülőket is segítjük, teszünk be pénzt a lányunk és a saját megtakarításunkba is.
Kb 300 ezret keresünk, jelenleg gyeden vagyok, 1 gyerek van aki 18 hónapos. 45 ezer a lakáshitel. Autónk nincs, én nem is merek vezetni, a férjem se akar nekilátni a jogsinak, egyikünknek se fontos egyébként, jó helyen lakunk, akárhova könnyen eljutunk.
Meg kell nézni mire költjük a pénzt de normális ételre, normális cipőre jut, nem kell várni a csp-t sem, mint a messiást.
Az éves bónuszra azért szoktunk számítani, nem szokott rosszul jönni, az egy plusz havi fizu kb (amíg gyeden vagyok csak a férjemnek)
Havi 630 korul volt, 75e hitel, 1 gyerek.
Most varjuk a masodikat, tappenzen vagyok az elejetol, szoval bevetel havi 320 ferj fizuja + 200 a tappenzem, tehat 520 es egy gyerek + egy pocaklako.
750e a havi bevételünk. Lakáshitel nincs, saját lakás. 1 baby van (4 hónapos), nem tervezünk többet.
Jól kijövünk belőle, egyértelműen.
350 ezer a bevetel, en jelenleg nem dolgozom. Harom gyerek van.
Sajat csaladi hazban elunk, hitel nincs.
Van egy autonk es egy terepjaronk.
Jol kijovunk, mindenunk megvan.
Havi 10000 frank (7000 a páromé, 3000 az enyém) a bevétel.
Ebböl a lakásbérlés havi 2500 frank (eg.biztositás 200-300, nincs hitelünk), auto pedig csak mininálon fut, néha hónapokig nem használjuk, (pl.télen), mert a vasút sokkal gyorsabb és kényelmesebb.
Kiadás van, amiböl a kaja a másik plusz, 500-700 frank havonta.
De jol kijövünk, bár egyedül fogalmam sincs mi lenne, mert a lakbér sok helyen horribilis pl. Zürich.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!