Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szobatisztaságra szoktatáskor...

Szobatisztaságra szoktatáskor nálatok is több pelus fogy, mint eddig?

Figyelt kérdés

2,5 éves lányom itthon szívesen van bugyiban, pisil a bilibe, néha WC-be (kaki még csak pelusba), de ha elmegyünk akár csak 10 percre is, követeli hogy adjak rá pelust. Talán fél a bepisiléstől? Sosem szidtam meg érte, erre nagyon figyeltem!

Arra fel voltam készülve, hogy napi x nadrág és bugyi fog fogyni, de hogy több pelus kell...

Nálatok hogy volt ez?

2010. máj. 10. 15:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Az enyém meg a cicit szereti nyalogatni. :o))) (De szopni már nem tud/akar)
2010. máj. 12. 14:24
 12/15 anonim ***** válasza:
az enyém 3 éves, a kicsi 4 hónapos. Nálunk 3 pelus fogy, akár bugyizunk, akár nem.Reggel még belepisil az éjszakaiba, aztán bugyit vesz fel, de délig nem is pisil. Aztán a du-i alváshoz pelust kap, abba megint belepisil- Aztán megint bugyi és majd este 6-7 körül pisili össze magát, de bilibe még véletlenül se. Ha megyünk valahova, akkor az a 3.pelus.
2010. máj. 12. 18:23
 13/15 anonim ***** válasza:

Utolsó: baromi keveset pisil a gyereked!!! Iszik-eszik eleget?

Lányom most pont emiatt került kórházba, figyelj rá!!

2010. máj. 12. 22:32
 14/15 A kérdező kommentje:
Ezen én is elcsodálkoztam, az enyém reggelire megiszik 3-4 decit, így egész délelőtt pisil...
2010. máj. 13. 07:31
 15/15 anonim ***** válasza:

Tegnap 18:23-as vagyok. Csak akkor pisil keveset, amikor nincs rajta pelus. Mert nagyon sokáig visszatartja és olyankor rengeteget pisil. Pont ma döntöttem el, hogy visszaadom a pelust, mert nyilvánvaló, hogy így tiltakozik a szobatisztaság ellen. Egyébként iszik rendesen.

És miért került kórházba a gyereked? Úgy értem milyen panasszal?

2010. máj. 13. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!