Szobatisztaságra szoktatáskor nálatok is több pelus fogy, mint eddig?
2,5 éves lányom itthon szívesen van bugyiban, pisil a bilibe, néha WC-be (kaki még csak pelusba), de ha elmegyünk akár csak 10 percre is, követeli hogy adjak rá pelust. Talán fél a bepisiléstől? Sosem szidtam meg érte, erre nagyon figyeltem!
Arra fel voltam készülve, hogy napi x nadrág és bugyi fog fogyni, de hogy több pelus kell...
Nálatok hogy volt ez?
Nálunk előtte kellett három egy napra, mert reggel belekakilt az éjszakaiba, délutánig a második és estig a harmadik.
Most viszont ha spontán megyünk valahova ahhoz is kell, a délutáni alváshoz, meg éjjelre is. És ha már van benne egy kis pisi, én nem adom vissza ugyanazt, így 4-5 is fogy. :o(
Remélem gyorsan beletanul!
Akkor ti még jók vagytok.
Az enyém bugyit nem kér csak pelust. De ugye 2 óránként legalább a WCén ül. A pelusát meg üresen hajítja a kukába.
Azóta nem hajlandó bugyit viselni, hogy megszületett a kistesó.
Így a nagy napi 6-8 pelust, a kicsi napi 5-6ot fogyaszt
Egy 2 éves és egy 5 hónapos kislány anyukája
amikor úgy láttam hogy érett rá- 19 hós volt- onnantól csak éjszakai alváshoz kapott pelust, ha mentünk valahova, akkor csak :):):) váltás ruhát vittem- kettőnknek aztán egy hónap múlva már reggelre is száraz volt a pelus így 20 hónapos korára ágytiszta és szobatiszta lett-
nem mondom hogy nincsenek balesetek- de szezonális van hogy 3-4 napig nincs, olyan is van hogy naponta 2
de sztem fontos a következetesség, ha nincs pelus akkor otthon és másütt sincs
Én eddig is megvártam, hogy ő akarja, soha nem erőltettem, így ha pelust kér, azt adok. Mindig megkérdezem, hogy vesz-e bugyit, vagy nem. Lehet, hogy ez kényelmesség, de még ott van a 8 hónapos kicsi is, így nem tudok percenként ezzel foglalkozni. Egyébként érettnek érett rá, már egy ideje, legkésőbb nyárra biztos megtanulja.
Meg hát nem mindegy, hogy hol pisil be, van egy moshatatlan fotelunk, arra már sikerült egyszer. :o( Ha bugyiban van, állandóan résen kell lennem.
13:35ös vagyok
Hát ez nem igazán úgy működik egy kistesós házban, hogy ha nincs pelus, akkor nincs.
Én is próbáltam, de csak nagyobb hiszti volt belőle, hiszen a kicsi persze kapott.
A párom néha már kicsit dühöng, hogy az üres pelus repül a kukába :-D
A legolcsóbb pelust veszük, csak éjszakára kap jó minőségűt.
Amúgy én minél gyakrabban kérdeztem, hogy kell e pisilni, annál több volt a baleset.
13:35-ös vagyok megint
Nálunk biztos, hogy a pici miatt kéri vissza, mert amíg nem született meg a kistesó, addig jó volt a bugyi is.
Cici eszébe sem jut :-D
Szerintem ha jön a meleg, akkor könnyebb lesz majd az udvaron pelus nélkül :-D
Még nincs elkésve semmivel, hisz csak 2 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!