Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyermekesek, mit választanátok...

Gyermekesek, mit választanátok? Családi házat, sorházat, társas házat?

Figyelt kérdés

Nehéz minden szempontot figyelembe venni. Nektek milyen tapasztalatotok van, esetleg váltottatok már mióta megszülettek a gyerekek?

Családi ház nagyon drága környékünkön, amihez nem kell hozzányúlni, nem tudjuk megfizetni, felújítással sem szeretnénk bajlódni.

Sorházban van ugyan kicsi kert, de sok a lépcső és újabb építésűek csak láncházak vannak aranyáron.

Társasházak gombamód szaporodnak, gondolom kisgyerekes családok veszik inkább, házak közt játszótérrel, sok gyerekkel.

2017. márc. 8. 12:04
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
67%
Én most panelban lakom de van erkélyem és egy kis előkert darabom amit én gondozok,igy kertészkedés is van.ha költöznék sorháziba kis kertel.
2017. márc. 8. 13:44
 22/26 anonim ***** válasza:
Társas ház, persze kisvárosban, és onnan lehet menni perkba, tóhoz, kirándulni, szóval nem kell benn aszalódni, de nincs kert, amit rendezni kell, pl.
2017. márc. 8. 15:03
 23/26 anonim ***** válasza:
Lehet minimalizálni a kertet és kiszervezni a vele való munkát, ahogy a takarítást a takarítónőnek. Mindent lehet.
2017. márc. 8. 15:14
 24/26 anonim ***** válasza:

Nekem is büntetés lenne, ezért van valaki, aki gondozza a kertet, hogy mi csak a pihenéssel törődhessünk.

2017. márc. 8. 15:15
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aki lakott már családiban az csakis azt fogja ajánlani, én is. Ott nem baj, ha hangoskodnak a gyerekek, ha épp nincs kedved km-eket gyalogolni kirakod őket az udvarra játszani, a családi tágas, szuper nyári programokat lehet csinálni az udvaron pl főzés, szalonna sütés, medencézés és még sok sok előnyét tudnám sorolni.
2017. márc. 8. 15:51
 26/26 anonim ***** válasza:

Ez szerintem a ti igenyeitektol fugg..mi csaladi hazban lakunk,semmiert nem adnank ezt fel a ferjemmel(laktunk panelban es tarsasban is)de mi mondjuk szivesen költöztünk a vilag végére is ezért(na meg persze lehetosegunk is volt ra) sogorom,aki szinten cs. Hazban nott fel,hallani sem akar kertes házról.

Kinek mi jon be...de az tény,hogy gyerekkel rettento nagy előny,hogy nem kell tekintettel lenned a azomszedra,ha pl nathas a gyerek,nyugodtan mehet a porszivo ejjel is...stbstb

2017. márc. 8. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!