5 éves fiúnak milyen társasjátékot és kártyát ajánlanátok?
6 éves fiam van, a következők vannak rendszeresen használva:
Lotti karotti
Dino park (ezt nagyon szereti)
Labirintus (nekünk éppen a mesterek labirintusa van meg, de kb mindegy, ezzel is, juniorral is rommá ver)
Kígyók és létrák (tecsós változat, amiben golyók vannak bábuk helyett, és igaz lépcsőkkel, csúszdákkal)
Jenga (ebből sokszor épít várakat a telepodognak és Angry birds-özik vele :))
Egyensúlyozós társas (a mienken pizzát kell megpakolni, h ne essen le a szakécs ujja hegyéről)
Elfenland (teljesen szabadon értelmezve csak barangolunk a térképen)
Click-clack (a vaddisznó és a mókusok. igényes, szép játék)
Zingó (jó, mert néhány perces egy party, szóval bmikor előkapható)
Gyümölcsöskert
memóriakártyák
sakk!!!
cable car
tudnak-e repülni a malacok (okosjáték, simán rommá ver)
Unokatesóknál még bejött a hordóban kuksoló kalózos, amit késekkel kell onnan kiugrasztani
mamánal van a Kis szellem (memória és ügyességi játék egyben) és concerto gusto kártya. mindkettő bejön.
közeljövőben szeretnék beszerezni UNO-t (hally-gally-nk van, de nem aratott nagy sikert, 2x játszottunk vele összesen), torpedót (mert leggyakrabban ketten játszunk), és talán jó lenne már catan telepesei, vagy carcassone...
Igaz, kislány - de öt éves majdnem - nálunk a kedvencek:
Lotti karotti - mondjuk lehet 5 évesnek már nem vennék, mi 3 éves kora óta használjuk, de gyakran előkerül.
Ez a kártyajáték - nagyon jó
UNO junior kártya
Activity First vagy inkább Activity Junior
Cseresznyéskert társasjáték - ez nekem személy szerint annyira nem jön be,de a gyereknek tetszik
Gyümölcsöskert társasjáték is nagy kedvenc volt, de 5 évesnek már azt sem vennék
Most a Stone Age Junior, Catan telepesei Junior van tervben és pont kiírtam egy kérdést a társasjátékokról.
Egy jót még ajánlok:
Csak a müllerben láttam eddig, kis történeteket kell kitalálni az állatokkal és emlékezni rá később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!