Mi bajuk van a gyerekes szülőknek a gyermekmentes szállodákkal, éttermekkel stb?
Mindenkinek jobb?
Már hogy lenne mindenkinek jobb? Csak azok, akik kiszorulnak, nem tudnak kiállni magukért, ezért kever ilyen apró botrányt csak. A legtöbb szülő letojja, amíg nem ők a célcsoport, csak közvetve érintettek.
Ha melegeket, etnikumot, vagy akármi más csoportot különböztetne meg hátrányosan, mindenhol ez lenne a fő téma.
Én nem bírom a kövér vagy a szőrös esetleg a szőrös kövér emberek látványát a strandon. Zavar. Sokan vannak még így. Ha a vékony vagy sportos alkatú embereknek nyitnék egy darab hotelt, biztos jönnének egy csomóan. De akkora tüntetések lennének, hogy ihajj. Pedig csak egy hely a millióból, nincs olyan benne, amit máshol ne kaphatna meg az ember.
Az elvet simán meg lehet érteni, én is értem, hogy van, akit zavar a gyerek a pihenésben és nem megy szívesen közéjük, de válasszon olyan szállodát, ahol kicsi az esélye az előfordulásuknak.
Tehát, ha a szálloda 18+os programokat szervez, buli van esténként, nincs gyerekmedence, olcsó az alkohol, nincs játszótér, a szülő valószínűleg nem viszi oda a gyerekét.
Máris meg van oldva, anélkül, hogy kirekesztene egy csoportot.
Ha éttermet nyitnék és a székek szűkre lennének szabva, nem ülne kényelmesen a nagyobb darab ember. Mégsem mondtam, hogy 100kg felettiek kizárva.
Itt kezdődik a kirekesztés, aztán már csak pár lépés és jön egy újabb bajuszos diktátor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!