Mit érdemes tudni a szállodákkal kapcsolatosan? Ismeri valaki a Royal Park Boutique hotelt?
Két dologra lesz szükséged ahhoz az egyhetes szállodalátogatáshoz: pénzre és egy nyomkodós telefonra.
A pénz a recepciósnak add, a nyomkodós telefont meg arra használd, hogy olvasol a hotelről hiteles szállásértékeléseket.
Nem nagy ügy, beütöd a gugliba a nevet és görgeted a képernyőt.
Voltam már ott, nem tudom milyen igényeid vannak, de szerintem jó. A reggeli finom, jók a szobák, jó helyen van, nem volt zajos.
Hogy érted, hogy a ruháidon kivül mire lesz szükséged? A hotelban van kb. minden ami kell, fogkrém, fogkefe nincs azt vigyél.
Booking.com-on, trivago.hu-n, szallas.hu-n, azaz BÁRMELYIK szállásfoglalós oldalon az értékelés pontszámára kattintva el tudod olvasni több száz ember értékelését a szállásról.
Íme egy a sok közül (nagyon jó, 8,1-re kattints, 658 ember véleménye)
hát akkor pár konkrétum:
svédasztalos reggeli elvileg benne van az árban, ezek szerint mind a 6 reggel igénybe tudom venni felár nélkül?
szoba szervizzel is lehetséges ez? (a'la carte vagy mi van kiírva).
Késői checkout mit takar? Igazából nekem legalább 1-ig bent kellene lenni, és öröm volt olvasni hogy prémium szobában ingyenes a "késői checkout" bár ez is gondolom ésszerűség határain belül...
Reggeli takarítás hogy történik?
Kimenő az hogy van, kártya/kulcs és le kell adni vagy sem?
Ha azt mondják minden benne van a reggeli, akkor természetesen minden reggel. Lemész svédasztalos reggeli van. Ha a szobába szeretnéd, akkor beszélj a recepcióssal.
Ha benne van a szobában a késői kijelentkezés, akkor 1-ig simán maradhatsz. De ezt is jellezned kell a recepción.
Kártát fogsz kapni kulcsként, nem kell leadni csak távozáskor.
Takarítás szerintem olyan 10 körül volt, de ha nem szeretnéd, hogy zavarjanak, akkor csak rakd ki a ne zavarj táblát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!