Mit tennél, mondanál, ha az egyetlen gyermekrevigyázós rokonod a szekrényedben turkál a ruháid, intim dolgaid között? A gyermekre is nézve, amugy ez káros?
Heti egyszer átjön kb egy óra hosszra, hogy a mostani dackorszakban nyugiban tudjunk bevásárolni.
Az egy dolog, hogy még én szégyellem magam, hogy a bugyijaim, betétek, felsőim között turkál, és nem is tudom hogy hozzam szóba? de szóval a gyermekünk meg határozottan tudja hogy ruhàsszekrényben nem szabad pakolni, és tudja azt is hogy az illető kihasználja a szülei távollétét. Kérdeztem is tőle hogy x néni pakolt a szekrényemben? Határozottan bologat, noha először MAGÁRA akarta vállalni a gyermekünk, hogy ő volt!!
(Azokat a polcokat el sem érné)
Hogyan tud a gyermek magában olyanokat feldolgozni hogy egyik szerette átveri a másikat?mit lát ebből? Mit érezhet?
Jelenleg azt mondtam neki, ha mégegyszer ilyet csinál, szóljon rá.
De lehet ezzel csak terhet tettem a vállára?
A rokonnal mit kezdjek?
A gyerekvigyázos rokon elvileg szereti a gyermeket, alig várja hogy láthassa és mindig vigyázni akarna rá csak én soha nem bíznám senkire.
Mostanság enyhültem meg a dackorszakban hogy egy orát kibirok nélküle, mert főleg a gyermeknek rossz a boltban ill keringeni mindenhova, haladni, nem pakolni, sorban állni, neki sok.
nekem nagyin furi vagy te kérdező!!
elárulod hány éves a gyerek? úgy jobban átlátnánk.
Nekem meg a válszok a furik.
Valaki felturja a szekrényem a gyernek szeme láttára, erre egy jo örletet kaptam csak, nem hagyom többet a gyermekkel.
De hogy pláne még vigyem is hozzá??
akkor szerinted mégis mi a megoldás???
áruld már el hány éves az a gyerek, nem mindegy, hogy 2 vagy 5! naaa
felvagy háborodva
Az a kevéske bizalmam is elveszett irányába.
Még szóvá teszem, de mert csak hogy a gyermek tanuljon belőle hogy nem hagyunk mindent annyiban.viszont egyébként ilyen emberrel a szövegeléssel sem fárasztanám magam.egyszerűen kizárnám csak.
Mindegy hány éves, mert látni hogy érti!!
Soha nem nyulkál a jelenlétünkben a szekrénybe.
A szekrény a gyereknek is tiltott zona.
A hátunk mögött pedig kutakodik!
Anya észrevéve zokon veszi.
Ezt a négyet minden kisgyermek össze tudja tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!