Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » őszintén lehet két gyereket...

őszintén lehet két gyereket egyformán szeretni?

Figyelt kérdés
ne nézzetek hülyének van már egy babám jó lenne neki testvér de el sem tudom képzelni hogy azt is így tudom majd szeretni?úgy érzem én most úgy szeretem őt hogy jobban már nem is tudnám meg lehet ezt az érzést osztani kétfelé???
2010. máj. 9. 15:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Bennem is felmerült ez a kérdés mikor még pocakos voltam

a második babámmal.Nagy 4 éves,kicsi 15 hónapos,lány,fiú és imádom őket,sokszor együtt ülnek az ölemben és felváltva puszilgatom őket,hogy érezzék és tudják is,hogy

mindkettőjüket egyformán szeretem,és mindig szavakba is öntöm érzéseimet,mi nagyon bújós,szeretgetős kiscsalád:) vagyunk.Szerintem egyébként a gyermekeink iránti szeretetünk nem osztodik,hanem többszöröződik:)))

Hidd el,ha már most felmerül ez az érzés nálad,az csak jót jelent:)

2010. máj. 10. 23:35
 12/13 anonim ***** válasza:

Ugyanígy éreztem mint te. Egész terhesség alatt ettől féltem.

Aztán megtapasztaltam, hogy NEM EGYFORMÁN, NEM UGYANÚGY szeretem őket, hanem UGYANANNYIRA mindkettőt. MÁSKÉNT. DE A MÉRTÉK EGYFORMA. Nehéz elmagyarázni, mert én sem értettem amíg terhes voltam, de most (nagy 3 éves, pici 8 hónapos) már értem. A picit jól fel is kapattam, úgy imádom, pedig el sem tudtam képzelni, hogy még egy gyereket fogok úgy szeretni, mint a nagyot! :)

2010. máj. 11. 10:33
 13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm igen én is nagyon aggódok talán tényleg lehetséges:)
2010. máj. 11. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!