Egyforman szeretitek?
Én ugyanúgy szeretem Őket ez kétségtelen.
Ám az elsőt jobban féltem. Egyéniségüktől függ szerintem, valahogy igaz Ő a fiú, mégis valahogy érzékenyebb. Féltősebbek vagyunk mi is vele. Rájöttem, hogy azért lehet, mert nekünk is Ő az első elsőként vele tapasztalunk mi is mindent amit a gyerekkel kell. Másodiknál könyebben mennek már a dolgok, mert nekünk legalább nem az első átélés, hanem gyakorlottabb, így csak a gyerekre figyelünk már, hogy veszi az akadályokat, mi már gyakorlottabbak vagyunk.
De a szeretet az ugyanolyan !
Szia!
Nálunk kicsivel több,mint 4 év a korkülönbség a 2 kisfiam között.
Bevallom őszintén,hogy én a picit jobban szeretem,teljesen más a természetük.
A 6 éves már nagy,vissza beszél,követelőzik(óvodai hatás),ha megkérem valamire,nem teszi meg, a pici 2 éves,bújós,most abban a korszakban van,hogyha egy picit is megüt véletlenül,akkor megpuszil,szinte egész nap puszilgatna,de nem csak engem,hanem a gondozónőket a bölcsiben is.Ha rászólok megérti,megteszi,amit kérek.
Nálam ott gyökerezik a probléma,hogy annyira kislányt szerettem volna,hogy amikor kiderült az ultrahangom,hogy fiú,pszichésen teljesen belebetegedtem.
Amikor a 2.terhesség alatt kiderült,hogy ő is fiú,abba már könnyebb volt belenyugodnom,mert már volt egy fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!