Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egyforman szeretitek?

Egyforman szeretitek?

Figyelt kérdés
Tobb gyermekes anyukak milyen erzes volt mikor megszuletett 2.gyerkocotok,ugyanugy tudtatok szeretni mint az elsot,vagy azert az elso egy piciket jobban a szivetek csucskeben maradt?
2011. jan. 11. 23:30
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
fiam is lányom is van.A férjemmel gyakran bEszélgetünk erről,persze mindketten hűen tagadunk,de a férjemnek a fiunk (ő a nagyobb)nekem a lányom a csücsök. de ezt amúgy nem ismerjük be.:-)
2011. jan. 12. 00:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyanúgy szeretem Őket ez kétségtelen.

Ám az elsőt jobban féltem. Egyéniségüktől függ szerintem, valahogy igaz Ő a fiú, mégis valahogy érzékenyebb. Féltősebbek vagyunk mi is vele. Rájöttem, hogy azért lehet, mert nekünk is Ő az első elsőként vele tapasztalunk mi is mindent amit a gyerekkel kell. Másodiknál könyebben mennek már a dolgok, mert nekünk legalább nem az első átélés, hanem gyakorlottabb, így csak a gyerekre figyelünk már, hogy veszi az akadályokat, mi már gyakorlottabbak vagyunk.

De a szeretet az ugyanolyan !

2011. jan. 12. 02:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk kicsivel több,mint 4 év a korkülönbség a 2 kisfiam között.

Bevallom őszintén,hogy én a picit jobban szeretem,teljesen más a természetük.

A 6 éves már nagy,vissza beszél,követelőzik(óvodai hatás),ha megkérem valamire,nem teszi meg, a pici 2 éves,bújós,most abban a korszakban van,hogyha egy picit is megüt véletlenül,akkor megpuszil,szinte egész nap puszilgatna,de nem csak engem,hanem a gondozónőket a bölcsiben is.Ha rászólok megérti,megteszi,amit kérek.

Nálam ott gyökerezik a probléma,hogy annyira kislányt szerettem volna,hogy amikor kiderült az ultrahangom,hogy fiú,pszichésen teljesen belebetegedtem.

Amikor a 2.terhesség alatt kiderült,hogy ő is fiú,abba már könnyebb volt belenyugodnom,mert már volt egy fiam.

2011. jan. 12. 11:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Fiam is lányom is van. Mind a kettőt imádom tiszta szívemből. Az hogy a természetükből adódóan mást mást igényelnek, szeretnek az szerintem nem azt jelenti hogy jobban vagy kevésbé szeretjük az egyiket vagy a másikat. Szerintem lehet egyformán szeretni őket. Főleg ha abból indulok ki, hogy ha választanom kellene közülük, akkor biztosan nem tudnék.
2011. jan. 12. 13:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindhárom gyerekemet ugyanúgy féltem, szeretem. Nincs különbség. Ahogy múlik az idő, egyre többször veszem elő a régi képeket,idézem vissza a régi dolgokat, a kiskorukat, azt, hogy kegyetlenül elszaladt az idő. Mindhárom ugyanolyan aranyos, imádnivaló baba volt, és egyelőre úgy érzem, hogy mindig egyformán fogom szeretni őket. Az más kérdés, hogy nem mindegyik igényli ezt egyformán és egyszerre, van, amelyik nem bújós egyáltalán. A nagy már 11 éves, Ő egyre inkább nem az.
2011. jan. 12. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!