Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislányom 7 éves. Nem tud...

Kislányom 7 éves. Nem tud elaludni este, sokszor éjfélig is fent van. Mit tegyek? Másnak volt hasonló problémája?

Figyelt kérdés

Mindig is keveset aludt, de ez a mostani állapot már engem is kikészít.

Eddig a saját ágyában aludt, most velem alszik, vagyis aludna, ha tudna!

2017. febr. 22. 13:00
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket, megpróbálom ma, hogy este már nem adok neki enni, meg írtam neki egy agykontrollos kis mesét, ami segít ellazítani a kis testét, hátha segítene.

A fordított helyzet sem jó, kitartás nekünk, gyorsan felnőnek, azt kell élvezni ami van.

2017. febr. 22. 14:21
 12/22 anonim ***** válasza:
44%

Még ma tedd vissza az ágyába, a gyereknek - ennyi idősen pláne - nem a szülők között a helye.

Mostohaöcsém 11! éves koráig anyjával aludt, most képzelheted. Apa meg a kanapén - hááát, szerintem piszok gáz volt ez így.

2017. febr. 22. 14:25
 13/22 A kérdező kommentje:
Tudom, nem a szülők között a helye,de nem vagyok szívtelen, nem tudom hallgattni, hogy sír, úgyhogy ma biztosan nem teszem vissza a helyére. De azért köszi az utasítást.
2017. febr. 22. 14:43
 14/22 anonim ***** válasza:
93%

szerintem aki irja hogy tedd vissza a helyére jót akar. sajnos valóban nehéz lekaparni magadról csúnyán mondva.. én is eljátszottam.. és több mint fél év volt mire visszaszokott az ágyába. és én minden este visszakisértem amikor átjött.. valamit valamiért.

igy te se tudsz együtt lenni a férjeddel gondolom ő se repes hogy nem tud anyával sose kicsit együtt lenni.

amugy meg nem kell megsajnálni azért a gyerekek nagyon rafkósak tudnak lenni nem szabad mindig bedölni nekik., nyilván te ismered a gyereked,.. de amugy ha belegondolsz, imént irtad hogy közetet alszik mégse alszik..akkor már mindegy ha szépen alszik a saját ágyában amugy egy TIPP: rakjatok oda olyan játékot, plüsst babát amit szeret a leányzó, hátha kedvet kap., vegyél neki szép ágyneműt hercegnőset csajosat és mondhatod hogy nézd milyen szép csajos a hercegnők ilyen szép ágyba alszanak.. bla bla szerintem megpróbálni meglehet :)

7 éves kislány anyukája voltam megint :)

2017. febr. 22. 14:48
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is volt egy 'félős' időszak. Akkor egy kis éjjelifény oldotta meg. Érdemes kipróbálni. Rossz lehet, ha semmit nem látnak, ha megébrednek tök sötétben.
2017. febr. 22. 14:53
 16/22 anonim ***** válasza:
8%
Jézusom, egy hétévesről van szó, nem kisbaba. Nehogy már ne tudd kezelni, és ő neveljen téged!!! Veled alszik, mert nem bírod hallgatni, hát besz.arok komolyan
2017. febr. 22. 15:34
 17/22 anonim ***** válasza:
45%

Utolso neked sincs gyereked ugy gondolom,es ugy osztod az eszt.:D

Igaz,nekem sincs meg, de en is tobb evig anyukam melett aludtam,mar nem emlekszem, h miert..de hozza szoktam,es az ismenert se lehetett levakarni.. Az ovodaba pl,el sem aludtam, azt akartam, h anya vigyen haza,de azt minden aron.Annyira emlekszek, h egyszeruen utaltam egymagam egy 'szobaba' aludni, a sotetbe, a butorok kozott..nem vigyaz ram senki, bekepzeltem minden hulyeseget,es feltem, de tudtam h anyahoz mindig atmehetek, h 'mellette aludjak', viszont en, anya mellett birtam aludni, csak egymagam nem, barmit csinaltak velem.:D

Aztam nekem is lett egy kis ejjeli lampam,de nem az a hagyomanyos nagy fenyu, csak egy nagyon kicsi,epp h kellemes fenyt adjon, na akkor mar eltudtam egymagam is aludni.A mese olvasas se jott be, a ne adj neki enni este 6utan'sem jott be, nekem ez az egy bajom volt, h utaltam egymagam aludni. De ez meg is maradt meg igy 20eves is,illetve nagyon hozza szoktam anno az ejjeli lampahoz,mert evekig aludtam azzal. Nemtudom, tudtam-e segiteni esetleg,de leirtam ,azt ami velem volt.:) Remelem,sikerul megoldani.!

2017. febr. 22. 21:57
 18/22 A kérdező kommentje:

Igen, egy hétéves gyerekről van szó, akinek rossz gondolatai vannak, nem alszik egyedül. Tippeket kértem, nem tudom miért kell mindig kiosztnai a másikat.

Amúgy tegnap agykontollos mesét mondtam neki, nem engedtem este enni, és aludt. Nyilván nem csoda törtnént, és ma lehet megint gáz lesz, de boldog voltam és vagyok, hogy végre aludtunk.

Nekem nincs kemény anyai szívem, ez van, de szeretem a kislányom, és boldogok vagyunk.

Apával meg megoldjuk máshogyan a dolgot! :)

2017. febr. 23. 07:41
 19/22 anonim ***** válasza:

az nagyon jó hogy van előrelépés de idővel hidd el kedves anyuka próbál meg a saját ágyában tudni a leányzót az alábbi tanácsokkal amiket adtunk

De egyébként valóban a ti életetek, ha igy nektek jó akkor az a lényeg :)

7 éves kislány anyukája voltam

2017. febr. 23. 09:01
 20/22 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, vissza fog kerülni a saját szobájába, ez a cél, igazgatok van, úgy a normális neki és nekünk is.
2017. febr. 23. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!