Nálatok hogy zajlik a hajmosás? Mennyire problémás a sztori? Hány éves a gyerkőc? Mennyi időközönként mostok hajat? Leöntitek kancsóval zuhanyrózsával locsoljátok mindenhova a vizet? Fülébe arcára is?
Figyelt kérdés
Két éves lányom szeret fürdeni vízben szépen elvan de a hajmosás az horror. Mindíg megbeszéljük hogy becsukja a szemét és hátrahajtja a fejét amit még vizes nem lesz addig szépen csinál de miután víz éri a haját ordít és retteg. Pedig hajmosósat is szoktunk játszani. Apjának locsolta a haját többször is. Lehet az a baj hogy kis korában nem locsoltuk telibe a fejét? Láttam strandon kb fél éves babát merítettek a vízbe és semmi gondja nem volt habár félévesen strandra vinni hering módjára voltunk az sem egészséges szerintem! Vélemények tapasztalatok?2017. febr. 12. 21:58
11/12 anonim válasza:
Komolyan mondjátok, hogy van, aki csak kéthetente mossa a gyereke haját?
12/12 anonim válasza:
Miért mi a problémád vele?
Télen nem izzad, nem zsírosodik, nem lesz homokos a játszón (közösségbe se jár) + minek kínozzam a gyereket vele gyakrabban, ha eleve utálja?
Egyébként az én hajam is 1 hetesen kezd ilyenkor zsírosodni. Lepontozandóan egészséges, extra dús, combig érő hajam van.
Nyáron nyilván gyakrabban kell neki is (nekem is), már csak a felfrissülés kedvéért is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!