2 éves kor után milyen időközönként vittétek védőnőhöz a gyerekeiteket?
Figyelt kérdés
2016. jún. 14. 18:14
1/11 anonim válasza:
2 éves korától már csak évente egyszer megyünk státuszra.
2/11 anonim válasza:
Évente egyszer a kötelező státuszvizsgálatra.
3/11 anonim válasza:
Nem vittem soha a gyereket a védőnőhöz. 2 és 3 éves kor között 3 havonta kell neki kimenni a családhoz, ha a gyerek nem jár közösségbe és rendben van minden. Ha gond van, akkor gyakrabban. Persze ezen felül ti is mehettek hozzá akárhányszor, ha további kérdésed, vagy problémád van.
4/11 anonim válasza:
Annyira irigyellek titeket, hogy már ennyi idős a gyereketek. A miénkhez havonta jön ki még, nekem nincs kérdésem, de órákat kell rá várni itthon, mert "nem tudja, mikor jön"...:/
5/11 anonim válasza:
Mi is csak az éves státuszra visszük 2 éves kora óta.
6/11 anonim válasza:
2 év előtt se sűrűn mentünk, de azóta egyáltalán nem.
Mindig küldi szülinap körül az értesítőt, hogy menjünk, de nem megyünk.
Gondolom, beírja, hogy voltunk, vagy nem tudom, hogy oldja meg.
3 gyerek, legnagyobb 7 éves.
8/11 anonim válasza:
Mert azon kívül, hogy megméri a magasságukat és a súlyukat, mást nem csinál.
Mivel három gyerek van és közösségbe járnak, viszonylag sokszor betegek, ergo a doki néni sokszor látja őket.
Emiatt teljesen feleslegesnek tartom, hogy a védőnő megmondja, hogy 100 centi a gyerekem, mikor előtte vártam rá egy-két órát. Nekem erre nincs időm, mint írtam, 3 gyerekem van, napi 8 órában dolgozom. Szeretem hasznosan eltölteni az időt és a védőnő nem tartozik ezek közé.
9/11 anonim válasza:
Igen ebben teljesen igazad van,de ebből lehetne probléma is,még szerencse,hogy a te védőnőd nem problémázik ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!