Hogyan szoktattátok egyedül elalvásra gyerekeiteket?
Mennyi idő alatt alszanak el? Nagyon nagy teher ez neked?
Én is altatom őket, vagyis mese és mellettük fekszem. Max fél óra. Régebben én is nagyon fárasztónak éreztem. De újabban átértékeltem ezeket a dolgokat... olyan hamar nagyok lesznek és nem fogják már igényelni ezt (meg mást sem). Nekik pedig ez óriási biztonságot ad most. Nekem mondjuk szerencsém van néha apa átvállalja és a fiúk sem tiltakoznak ellene. De az esetek nagy részében én kellek :)
Ez engem is érdekelne.
Nálunk is úgy működik, hogy melléfekszem, ha jó időpontban fektetem és valóban álmos is, akkor max. 10-15 perc alatt alszik, néha (havonta 1x mondjuk)ez 40-60 perc, na akkor szentségelek én is magamban. :)
De én is úgy vagyok vele már, mint az első válaszoló, nem sokára ő maga fog kiküldeni a szobából alváskor, addig meg nem mindegy?
2,5 éves anyukája
Köszönöm,hogy válaszoltatok!
Nem lenne nekem teher,mert én is szeretem,ha velem alszanak el.Rövid időn belül elalszanak.
Csak úgy érzem,hogy sokszor vissza élnek a bizalmammal(többnyire a kisebb). Mintha nem értékelnék,azt hogy mellettem alhatnak.Nem tudom,hogy érthetően fogalmazok.?Van egy olyan érzésem,mintha zsarolva lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!