Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 19 hós fiam miért nem hajtja...

19 hós fiam miért nem hajtja egyedül a motort, miért csak tologat mindent?

Figyelt kérdés
Ebben a korban már úgy látom,minden gyerek egyedül megy a kismotorral,az én fiam szivesen ráül,de nem tudja egyedül a lábával hajtani.Olyan furcsának találom ezt,van es másnál is igy?Amugy nagyon gyorsan fut,tehát nagyon mozgékony.
2015. okt. 16. 10:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Neki így tetszik. Nem egyformák a gyerekek, szerencsére.
2015. okt. 16. 10:20
 2/8 anonim ***** válasza:
csak egy tipp: Egy átlagos termetű másfél évesnek a magasabbik fajta motor túl magas szokott lenni a hatékony haladáshoz.
2015. okt. 16. 10:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyanez a helyzet. Szintén 19 hónapos a kisfiam. Ő nem is hajlandó ráülni semmi ilyenre, se bébi taxira, se motorra, se triciklire. Mindent csak szerel, tologat. Eleinte furcsa volt nekem is, mert azt hittem hogy ő lesz akit majd le sem lehet szedni ezekről, mert egy örökmozgó. De ő ilyen, és annyira már nem is bánom, mert sok szülő meséli, h elég balesetveszélyesek lehetnek ezek. Márciusban lesz 2 éves, akkor veszünk majd neki futó biciklit. Remélem azt majd megszereti😊
2015. okt. 16. 10:41
 4/8 A kérdező kommentje:
ok köszi akkor ez nem egy kirivó eset.
2015. okt. 16. 10:47
 5/8 A kérdező kommentje:
most látom az enyém is márciusban lesz 2 éves:)mikor mész vissza dolgozni?Én olyan szomorú vagyok mert márciusban vissza kell mennem 3 napra:(
2015. okt. 16. 10:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia! Az én kisfiam is ilyen volt, ráülni ráült meg tisztogatta, szerelgette a mocit de hajtani egyszerűen nem akarta. Aztán egyszer csak meggondolta magát és azóta le sem lehet szedni az ilyen járművekről. Most lesz 3 éves már futóbiciklije van de úgy imádja le sem lehet rángatni róla. Lehet később nálatok is megtetszik de az sem baj ha nem, nem egyformák a gyerkőcök. Más három éves tök jól elvan gyurmával, festékkel, színezővel az enyémet egyáltalán nem érdeklik az ilyen dolgok, ő inkább folyamatosan mozgásban van :-)
2015. okt. 16. 11:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia,az én kislányom 28 hónapos és 1 hónapja ült rá először a kismotorra,de nemigazán szereti,és olyan lassan megy vele,hogy alig vánszorog. :) Ő is inkább mindent tologat. Tavasszal veszünk Neki futóbiciklit,talán azzal.Először én is nagyon ideges voltam miatta,kérdeztem a védőnőt,doktornőt.Az volt rá a válasz,semmi baj,a mi időnkbe ilyenek nem is voltak,mégis egészségesek vagyunk. Most még már nem bánom,hogy nem száguldozik. :)
2015. okt. 16. 12:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Én már dolgozom, tanítok fél állásban ebben a tanévben. Ez most nem megterhelő senkinek sem. Szeptembertől lesz nagyobb változás, ha teljes állásban leszek. De remélem az sem lesz vészes 😉. (3as vagyok)
2015. okt. 16. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!