Ebben az időben mibe öltöztetitek másfél éves gyerekeiteket?
Figyelt kérdés
Van akit még mindig overálban látok, van aki kis mellényben.. Nem tudom eldönteni mit adjak rá, ha megyünk a bölcsibe.2016. márc. 10. 21:54
1/9 anonim válasza:
Fiunkon kabát van. Amúgy sem túl overál párti, úgyhogy azt csak hóban adtunk rá. A mellényt pedig kevésnek érezném még. Én mondjuk rövidujjúban sétálok, mert nem vagyok fázós, de egy gyerek mégis más.
2/9 anonim válasza:
Én télen sem adtam rá az overált,utálta! Kabát!
3/9 anonim válasza:
Kabat, alatta kozepvastag pulcsi. Mar nem az a massziv teli pulcsi, de nem is leheletvekony. A fiamnak igy jo, nem fazik, de nem is izzad. Mondjuk ha kora delelott v keso delutan megyunk, vastagabbat kap. De mi vmikor 11 es 3 kozott szoktunk kint lenni
4/9 anonim válasza:
Vékony pamut harisnyát adok a nadrág alá. Hosszú ujjú body, rá póló és meleg pulóver. Téli kabát van még rajta, baba nyakmelegítő.
5/9 anonim válasza:
Gondolom reggel mentek bölcsibe, akkor még hűvösebb van.
Én harisnyát, nadrágot, dzsekit, sapkát (nem kucsma jellegűt) adtam rá.
6/9 anonim válasza:
Ja igen, rövid body + középvastag pulcsi, vagy hosszú ujjú body + mellény.
7/9 anonim válasza:
Én már régóta nem adok rá overált (csak mínuszban adtam és ha esett a hó)!
Hosszú ujjú body, harisnya, vékony felső, pulcsi, átmeneti kabát, melegítő nadrág. Nappal ha melegebb van, már mellényt adok rá. Nálunk min. 12 fok van nappal,már pár napja.
8/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok a sapit lehagytam, az is már vékonyabb fajta.
9/9 anonim válasza:
Overált én csak mínuszokban adok a gyerekeimre.
Kora reggel body-póló-bélelt nadrág télikabátot adok a 1.5 éves lányomra, közepesen vastag sapival. Délelőtt amikor már süt a nap akár elég egy normál nadrág szintén bodyval-pólóval és ha tényleg szépen süt a nap akkor egy polár pulcsi és mellény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!