Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hányszor, mennyi időre viszite...

Hányszor, mennyi időre viszitek ki másfél-2 éves gyerekeiteket az udvarra?

Figyelt kérdés

Nem arra gondolok,amikor babakocsival mentek vhova, vagy vásárolni, hanem csak "úgy" kintre?

Közös udvarú társasházba költöztünk nemrég és egy kinszenvedés minden kintlét a 2 éves fiammal,mert mintha unatkozna, illetve üvöltésbe fullad sokszor a kinti dolog, mert mindig más részén "rosszalkodik"mit lehet csinálni ilyenkor?

2009. okt. 29. 08:09
 1/5 A kérdező kommentje:
Szóval ez nem egy önálló saját kert, de a településen meg egy darab játszótér sincs. Nem hittem volna, de visszasírom azt az időszakot mikor a közeli nagyvárosban laktunk és sok elkerített igényes játszótér közül válogathattunk ahol sose volt probléma melyik holmi kié, és nyugodtan elengedhettem szaladgálni, hiszen a kerítésen úgysem ment ki.
2009. okt. 29. 08:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi ugyan egy kis városba élünk ahol nincs sok lehetőség játszóterekre,így a "központba" viszem "sétálni" a 14hónapos lányomat.Napont 2x megyünk,d.e. és d.u. is 1-1.5órára.Jön-megy a járdán,szedegeti a faleveleket,gesztenyét,makkot vagy ha már nagyon elunta akkor fujok neki szappanbuborékot(az mindig nálunk van).K.b.ennyi,késöbb nem tudom mi lesz...
2009. okt. 29. 13:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia.Mi faluban lakunk kint külföldön,és itt sincs sok lehetőség.Közös a udvar,de hál istennek jó nagy és elszaladgál vagy hintázik.Kétszer vagyunk kint de 1,5-2órát és du.is kb.ennyit.Amikor már nagyon unatkozik elmegyünk sétálni,köveket gyűjtünk,fadarabokat.

Szoktunk még csigát keresni,homokozni nagyon szeret sepregetni,gereblyézni ilyesmi biztos érdekli a te kisfiadat is.Próbáld meg hátha egy kis időre lefoglalod.

19-hós kisfiú anyukája.

2009. okt. 29. 13:43
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A gyüjtögetést próbáltuk már, hamar megunja, hinta, mászóka vagy ilyesmi sincs. Igérték hogy lesz de nagyon úgy fest hogy sose lesz belőle semmi.:(

Játszótéren olyan jól elvolt, itt meg csak a rosszalkodáson töri a fejét. nem szándékosan persze, csak a mások autóját ütögeti esetleg dobálja stb. amitől meg egész végig csak rá kell szóljak...

2009. okt. 29. 13:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Igyekszem minden nap 1,5-3 órahosszára kivinni, mert a lakásban egyszerűen nem bírok vele. Hozzászokott a nyári "szabadsághoz", folyton szaladgálna.

Ha apa itthon van, megyünk együtt biciklizni hárman. Ha egyedül vagyok vele, elviszem a környéken gyalog sétálni. Ilyenkor rászánom az időt, azt nézzük meg, amit ő akar (pl. munkagépek hogy dolgoznak, kutyák hol szaladgálnak), megállunk fűnél-fánál, sokszor 100 métert is visszaszalad megnézni valamit. A múltkor séta közben három utcányit húzott visszafelé kézen fogva, mert két szaladgáló kutyát akart megnézni, amit korábban nem hagytam neki... szóval megjegyzi, amit akar.

2009. okt. 30. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!