Vinnétek a gyermeketek olyan rokonhoz akinek irigyek a gyermekei es a szülők igazságtalanok? Folyamatos az elnyomás
Tipikus jàtékprobléma. Gyermekem arra tanitom es tanitjak a bölcsiben hogy jatekot nem veszunk el màstol, vagy én még a cserekereskedelemre vagy turelmes várakozàsra.
Rokonnàl ha találtunk is olyat amivel senki nem jatszik es jatszhat vele a gyerekem, akkor a rokongyerekek elhisztizik tőle es át kell adni.ha ezutàn a gyermekem el van más jatekkal es tudja hogy azzal kesobb jatszhat es vàr türelmesen, amikor megunták es vegre odamehet, megint jon a rokongyerek hiszti es a szulo megint elveszi a gyerekének a jatekot.
Az igazságtalan elnyomas folyamatos, en mint vendég nem szolhatok, mert nem is a miénk a jàtek(gyerekemnek is van sajatja de mase az erdekes)
Tudom hogy ők szívják meg hosszabb tavon aki nem képes adni mert ők lesznek tele dühvel és méreggel, mig kiegyensulyozottabb aki engedni tud, nekem ez az igazságtalanság mégis fàj.
Ott tartok hogy ezzel a felállással ritkitom a kapcsolatot.
Màs ötlet?
Röviden tömören, minden játékot elvesznek tőle, mindig az én gyerekemnek
kell engednie.
Főleg a bölcsödének köszönhető ez a nevelesi modszer ...tekintve hogy ott van leginkabb kozossegben.
En még a nyari jatszotereken mondogattam hogy ne vedd el mastol..
Nem tudom hogy neveljem az intezmennyel ellentetesen kicsit erosebbre..
Mindenesetre arra pont jok ezek a rokonok hogy latom mi folyhat a gyerekem korul a bolcsiben is akkor..
Hetfon lehet az igazgatonal inditok
Nekem is egybol az jutott eszembe mint utolsonak.
Kerdezo, bar mindenki igy nevelne a gyerekeit ahogy Te! Sajnos azert van ennyi irigy hisztis kis dog meg aztan mindenki eltaoso felnott amiket itt is olvasok a valaszokban....hogy erre kell tanitani, mert ilyen a vilag, meg ilyenek :( EZERT ilyen a vilag mert sok gyerek erre van tanitva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!