Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vinnétek a gyermeketek olyan...

Vinnétek a gyermeketek olyan rokonhoz akinek irigyek a gyermekei es a szülők igazságtalanok? Folyamatos az elnyomás

Figyelt kérdés

Tipikus jàtékprobléma. Gyermekem arra tanitom es tanitjak a bölcsiben hogy jatekot nem veszunk el màstol, vagy én még a cserekereskedelemre vagy turelmes várakozàsra.

Rokonnàl ha találtunk is olyat amivel senki nem jatszik es jatszhat vele a gyerekem, akkor a rokongyerekek elhisztizik tőle es át kell adni.ha ezutàn a gyermekem el van más jatekkal es tudja hogy azzal kesobb jatszhat es vàr türelmesen, amikor megunták es vegre odamehet, megint jon a rokongyerek hiszti es a szulo megint elveszi a gyerekének a jatekot.

Az igazságtalan elnyomas folyamatos, en mint vendég nem szolhatok, mert nem is a miénk a jàtek(gyerekemnek is van sajatja de mase az erdekes)

Tudom hogy ők szívják meg hosszabb tavon aki nem képes adni mert ők lesznek tele dühvel és méreggel, mig kiegyensulyozottabb aki engedni tud, nekem ez az igazságtalanság mégis fàj.

Ott tartok hogy ezzel a felállással ritkitom a kapcsolatot.

Màs ötlet?

2017. febr. 11. 22:38
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
70%
Én biztos nem bírnám megállni! :) De megértelek hisz ti vagytok a vendégek. Akkor is ezt csinálják, mikor nálatok vannak? Én biztos megpróbálnék lazítani a kapcsolaton a gyermek érdekében, vagy megkérném a másik édesanyát, hogy fogja vissza a gyerekeit.
2017. febr. 11. 22:50
 2/20 A kérdező kommentje:

Röviden tömören, minden játékot elvesznek tőle, mindig az én gyerekemnek

kell engednie.

2017. febr. 11. 22:51
 3/20 A kérdező kommentje:
Ők jobban szeretik ha mi megyünk.forditva nem is tudom mi lenne
2017. febr. 11. 22:52
 4/20 anonim ***** válasza:
58%
Te arra tanítod a gyerekedet, amire akarod, a rokonok meg arra, amire ők akarják. Ezt el kell fogadni. Egyébként nagyon jól hangzik, hogy te türelemre tanítod, de valójában én pl. nem tartom helyesnek, mert élete végéig az oldalvonalon állva fogja várni szegény, mikor kerül sorra. De soha nem fog, mert mindig lesznek erőszakosabbak.
2017. febr. 11. 22:55
 5/20 anonim ***** válasza:
84%
Ha jó a kapcsolatod ezekkel a rokonokkal,beszéld meg az anyukával a problémát.Ha nem,akkor jobb ha alaposan megritkítod a találkozásokat.
2017. febr. 11. 22:56
 6/20 A kérdező kommentje:

Főleg a bölcsödének köszönhető ez a nevelesi modszer ...tekintve hogy ott van leginkabb kozossegben.

En még a nyari jatszotereken mondogattam hogy ne vedd el mastol..

Nem tudom hogy neveljem az intezmennyel ellentetesen kicsit erosebbre..

2017. febr. 11. 23:02
 7/20 A kérdező kommentje:

Mindenesetre arra pont jok ezek a rokonok hogy latom mi folyhat a gyerekem korul a bolcsiben is akkor..

Hetfon lehet az igazgatonal inditok

2017. febr. 11. 23:04
 8/20 anonim ***** válasza:
15%
Nem lehet elég korán hozzászoktatni a gyereket az élet rendjéhez. Legalább idejekorán szembesül a valósággal, és nem anyuci-apuci burka alatt nevelkedik.
2017. febr. 12. 05:53
 9/20 anonim ***** válasza:
74%
Vegyétek magatokkal játékot és csináld pontosan ugyan azt, amit a rokon: ha a gyereke azzal szeretne játszani, szólj hogy adja vissza a tiednek. Ha megjegyzést tesz, akkor tágra nyitott szemmel, ártatlanul kérdezd meg, hogy mi a probléma, nálatok ez a szokás, hiszen a te gyereked se játszhat az ő jatekukkal.
2017. febr. 12. 06:23
 10/20 anonim ***** válasza:
52%

Nekem is egybol az jutott eszembe mint utolsonak.

Kerdezo, bar mindenki igy nevelne a gyerekeit ahogy Te! Sajnos azert van ennyi irigy hisztis kis dog meg aztan mindenki eltaoso felnott amiket itt is olvasok a valaszokban....hogy erre kell tanitani, mert ilyen a vilag, meg ilyenek :( EZERT ilyen a vilag mert sok gyerek erre van tanitva.

2017. febr. 12. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!