Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megszólnátok egy 2éves kislány...

Megszólnátok egy 2éves kislányt, ha nyáron nagyon rövidre le van vágva a haja (géppel pár milisre)?

Figyelt kérdés

Sajnos nem tudok mást csinálni,mert annyira izzad,hogy mindig csurom víz a kis haja:-(((

Azért tettem fel a kérdést,mert félek,hogy a játszótéren az anyukák sajnálkozva néznek majd a kislányomra,hogy milyen rövid a haja.

2010. máj. 7. 20:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ma találkoztunk egy két éves kislánnyal a játszótéren, kb. fél cm-es hajacskája volt, és még csak vágva sem volt, egyszerűen neki még ilyen "csecsemőhaja" van. Szerintem ha levágod neki géppel, lehet, hogy azt fogják inkább hinni, hogy még ki se nőtt neki rendesen.

Az enyém is másfél éves lány, és olyan picike haja van még mindig, még sose vágtuk, szerintem 3 éves korára sem lesz olyan haja, mint sok egyévesnek most.. :(((

De én se vágnám géppel. Ollóval rövidebbre igen, de géppel, egyenletesre semmiképp. (az olyan fiús).

De hogy a kérdésre is válaszoljak: Én egészen biztosan nem szólnám meg.

2010. máj. 7. 21:46
 12/18 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat.Sokat segítettetek abban,hogy eldöntsem,hogy nem fogom rövidre levágatni a kislányom haját.Felkötöm neki,talán úgy jobb lesz:-)

Higyjétek el,nekem sem lenne minegy nagyon rövid hajjal látnom a kicsikémet!Csak nagyon sajnálom,hogy annyira játszik,hogy csurom vizes a haja.

2010. máj. 7. 22:04
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2 eves fiam van, o is izzados es en geppel vagom neki par milisre. HA kislanyom lenne, akkor nyarra olyan frizurat vagatnek neki fodrasszal, hogy felul kicsit hosszabbra, viszont alul a nyakanal rovidre felnyiratnam, igy nem lesz annyira csuromvizes a nyakanal/tarkojanal es megsem par milis fius.
2010. máj. 7. 22:20
 14/18 anonim ***** válasza:
14%
Érdekes,hogy mindig mások véleménye számít.Nyáron ha fiú,ha lány ,jó a rövid haj,még ha kopasz az se baj.Tudod te (ti) mennyit szenved egy gyerek a melegben.A hiúságnak is van határa remélem, mert nem hiszem hogy egy két éves kis lányt zavarna ha rövid a haja.Ezen kívül könnyebb tisztítani,és ha még a nyár elején levágatod,mire beköszönt az ősz,már elég hosszú lesz.Miért szólnám meg? Normális egészséges lelkületű ember nem gonoszkodik más gyermeke külsején,és igen is a kislányoknak is jól áll a nagyon rövid haj.
2010. máj. 7. 22:23
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Kislányom 2 éves és elég nagy haja van, a háta közepéig ér, de sajnos ő is nagyon izzadékony. Levágatni sajnálnám, mert gyönyörű loknis haja van, úgyhogy én is felkötöm, hajgumival meg csatokkal. Így már mindjárt nem olyan izzadt a kis fejecskéje. :)
2010. máj. 7. 22:24
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vidd el fodrászhoz és majd ő csinál neki valami cuki, rövid frizurát.
2010. máj. 7. 23:23
 17/18 anonim ***** válasza:
Az én lányom is nagyon de nagyon izzadt mindig is,már egészen csecsemő kora óta most 8 éves és még mindig legalább egyszer cserélem éjszaka a pizsamát rajta.Én úgy szoktam hogy el viszem a fodrászhoz és le szedetek a haja vastagabb részéből és lesz neki ilyen kis téped csajos haja ami tök jól áll neki,nem kell a géphez nyúlni nyugi.De ha nagyon izzad akkor vidd el dokihoz én is el vittem és kiderül hogy anyagcsere betegsége van ezért izzad ennyire.
2010. máj. 8. 06:24
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Én a fiamnak szoktam nyáron pár milisre vágni géppel, de még őt is sajnálom így megkopasztani, csak iszonyat dús haja van. Szerintem kislányka ezt inkább ne... Én is azt hinném, hogy szegény beteg kislány, vagy ne vedd sértésnek, de még azt is gondolnám esetleg, hogy tetve volt, és azért lett levágva ennyire.

Barántőm kislányának is rövid frizurája van, de azért nem ilyen nagyon rövid, fodrász levágta neki, és nagyon kis aranyos rövid hajjal is. De pár milis hajjal nagyon fura lenne.

2010. máj. 8. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!