Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megszólnátok egy 2éves kislány...

Megszólnátok egy 2éves kislányt, ha nyáron nagyon rövidre le van vágva a haja (géppel pár milisre)?

Figyelt kérdés

Sajnos nem tudok mást csinálni,mert annyira izzad,hogy mindig csurom víz a kis haja:-(((

Azért tettem fel a kérdést,mert félek,hogy a játszótéren az anyukák sajnálkozva néznek majd a kislányomra,hogy milyen rövid a haja.

2010. máj. 7. 20:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
82%
Aki megszól egy gyereket az bunkó amúgy meg rövid hajat is meg lehet szépen csinálni
2010. máj. 7. 20:54
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de szerintem ez nagyon gáz lenne... Minden kisgyerek izzad, és mégsem vágják tarra a fejüket. :S
2010. máj. 7. 20:55
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne vágd teljesen rövidre, tehát ne géppel.

Ha meghagyod mondjuk egy centisre, abba lehet egy csatocskát tenni.

De egyébként már láttam olyan két éves kislányt, aki majdnem kopasz volt, és csak egy olyan hajráf féle volt a hajában, nagyon cuki volt.

Kalap úgyis kerül a fejére, vagy egy kendőcske, h ne süsse meg a nap, és kb 1 hónap alatt megnő.

2010. máj. 7. 20:57
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne géppel vágd le,hanem fodrásszal vágass neki rövid frizurát!A pár milis majdnem kopasz és mégis csak kislány!:)
2010. máj. 7. 20:59
 5/18 anonim ***** válasza:
82%

Meg nem szólnám, de tuti azt hinném, hogy valami betegsége van. Viszont szerintem ezzel ne törődj. Esetleg köss a fejére kis pamutkendőt, az takarja is kicsit, meg magába szívja a izzadságot is.

Ha most lenyírod, legalább később szép dús hajkoronája lesz :)

6/18 anonim ***** válasza:
100%
Ja első vagyok és most tünt fel hogy írtad hogy géppel Szerintem az azért túl rövid lenne Fodrásszal vágasd le inkább
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Meg én se szólnám, de biztos azt hinném beteg és azért olyan haja,mert műtötték és leborotválták. Miért nem elég, ha fülig érőre vágatod le? Vagy annyira sok és dús haja van?
2010. máj. 7. 21:10
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Én biztosan nem szólnám meg. Nagy emberi butaságra vallana.

Én is géppel szerettem volna levágni a lányomnak (1,5 éves), de a fodrász lebeszélt róla, kb. 1 centisre vágta neki ollóval. Így rövid is a haja, de nem is kopasz...

2010. máj. 7. 21:13
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Jaj csajok miért kell egy kislánynak ilyen rövid hajat csinálni... főleg géppel levágni,az olyan csúnya,maga a vágás,hogy mindenhol egyenesre vágja,semmi fazonja sincsen. Olyan helyesek kicsit hosszabb hajjal és azt fel lehet csattolni,és gumizni és máris nem melegíti... :)

Egy fodrász

2010. máj. 7. 21:17
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Fiúnál még "elmegy" a tüsi haj, de egy kislánynál más. Hagyni kell ("illik") valamennyi hosszúságot.
2010. máj. 7. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!