Három éves gyerek erőteljesen beütötte a fejét, lendületből a paloba, a koponyája hátsó részét. Lehet minden jel nélkül vérömleny az agyában, amiből később baj lehet?
Figyelt kérdés
Nagy koppanas volt, és óriási pup lett a fején, borogattuk, voltunk az ügyeleten, látta gyerekorvos, neurológus és sebész, csináltak koponya röntgent, mindent rendben találtak. Külső seb nincs. Az nyugtalanít, vajon minden külső jel ellenére mi van ha mégis keletkezett vérömleny? Ct t nem csináltak. Nagyon aggódom! Vagy ha baj lenne, azt anélkül is edzrevennek? Koszonom!2017. febr. 8. 10:22
11/11 A kérdező kommentje:
Szia! De aranyos vagy :-) Igen, jól van, en is megnyugodtam, bár egy ct-t elfogadtam volna. De jó, hogy ilyen dokitok van, a miénket sose lehet elérni, ha baj van. A pukli három napra rá teljesen eltűnt, a miénk is pontosan ilyen volt, beberzes nélkül. Sose láttam akkora puklit...
2017. febr. 19. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!