Három éves gyerek erőteljesen beütötte a fejét, lendületből a paloba, a koponyája hátsó részét. Lehet minden jel nélkül vérömleny az agyában, amiből később baj lehet?
Nekünk is volt ilyen sajnos előfordul ilyen kicsiknél...
de én se bírtam nyugalomba lenni, azt hittem belehalok...
nem aludtam vagy 2-3 napig, és csak figyeltem...csak ültem az ágya mellett míg aludt, és figyeltem hogy lélegzik-e, és ha igen, ezt normálisan teszi?? jaj, együttérzek nagyon..
Ha vmi gáz van, észreveszed..
a szemén, a mozgásán, vagy ha hány, szédül...
:-) Igen, ilyenkor minden gyanús...
Nekem ráadásul őrült lelkifúrom is volt még hónapokig, pedig ésszel érem, hogy nem tehettem volna ellene semmit, és mégis..:-(
Jobbulást a kis puklinak, és a te lelkednek is...:-))
Igen nagy.
2,5 éves volt, és lázas volt nagyon, szinte szedelgett..
Szaladt, bár nem tudom minek, és mire rászóltam, hogy be, már csúszott is el a kanyarba, homlokkal bele az ajtó zsanerjába...3mp alatt krumpli nagyságú fekete púp lett...a dokit visítva hívtam...:'(
Most 6,5 éves, de a hideg kiráz...
Szrtem ez az érzés elkisér életem végéig...
De amúgy nektek hova utotte be? Mert azt nem birom kisilabizalni mi az a palo...:-)
jaj, szia, ne hari, nem jelzett, hogy írtál...:-(
Remélem azóta kicsit megnyugodtál, és jól van a kisfiatok...:-)
ja, hogy padló...:-) de béna vagyok...
Nekünk se volt ct, csak röntgen, és nagyon alaposan megvizsgáltál neurológiailag...
nekünk a homlokát ütötte be, iszonyat nagy lett azonnal, és fekete :-O, bevérzett, azt hittem szétpattan a feje mindjárt..visítva hisztérikusan hívtam a dokit, aki 1 percre van, és eldobott mindent, és felrohant hozzánk...
a pukli mint egy teniszlabda, akkora volt, majd mikor visszahúzódott neki is ilyen 2-3 centire kiemelkedett a fél homloka, és fekete volt..:( a puklit nem emlékszem, de a bevérzés hónapok volt, mire felszívódott...:'(
én is ostoroztam magam rendesen...és mindig eszembe jut, hogy nincs e vmi maradandó ebből...de sose tudjuk meg szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!