2-3 éveseteket hogyan öltöztetitek, ha kimentek az udvarra?
Figyelt kérdés
Most hogy enyhébb az idő, mit adtok rá?2017. febr. 4. 13:42
1/8 anonim 

válasza:

Nekem van egy 2,5évesem.
Nadrág, hosdzú ujjú body, vékonyabb hosszú ujjú felső és egy melegebb. Erre pedig egy kezeslábas. Csizma, sapka, sál.
Az aláöltöztetés attól függ, hogy milyen vastag a kezeslábas. Nekem közepes.
2/8 anonim 

válasza:

Harisnya, bélelt esőnadrág, trikó, hosszú ujjú póló, télikabát, csizma, sál, sapka.
3/8 anonim 

válasza:

Én adok rá pamuttrikot is néha a hosszu ujjú body alá, de kb ugy, mint első, csak kezeslábas nélkul.
Ebben az időben azon bizonytalanodtam el, hogy kell e harisnya pl vastagabb kordbarsony gatyo alá
4/8 anonim 

válasza:

Hosszú ujjú body,rá egy pulcsi,alul harisnya,vagy térdzokni és nadrág és erre overál,mert latyakos minden és inkább azt koszolja csak össze.Plusz csizma,sapka,sál,kesztyű.
5/8 anonim 

válasza:

3 éves lányomon ma bélelt kordnadrág, body, kötött pulcsi, kabát, zokni, csizma, sapka, sál volt. Tegnap overálnadrág, body, vékonyabb pulcsi, kabát, sapka, sál, zokni, csizma (tegnap saraztunk, ezért volt overál).
6/8 anonim 

válasza:

2.5 éves, trikó-póló-pulcsi-vékony télikabát, legging és bélelt naci.
7/8 anonim 

válasza:

Szerintem ez gyerektől is függ. Baràtnőm kislánya fázós. Ő mêg bent is pulcsit hord. A fiam meg elszaladgàl egy pólóban.
H.ujjú body, árltlagos pulcsi vagy h.ujjú póló, közepesen vastag kabát, harisnya, overállnadrág, de az sem a vastag, bêlelt bakancs.
1 éves
8/8 anonim 

válasza:

Utolsó vagyok, sapka és egy körsàl a kabi alà lemaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!