Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szoktatok együtt fürödni...

Szoktatok együtt fürödni babátokkal/kisgyereketekkel?

Figyelt kérdés

A kislányom 1 éves. Anyósom nagyon akarja erõltetni, hogy együtt fürödjek vele, de én nem szeretnék. Én is fürödtem együtt anyukámmal, amikor kicsi voltam, és én nem szerettem, nem jó emlék. Persze nem gondolom furcsának, ha valaki együtt fürdit a gyerekével, csak én egyszerūen nem szeretnék. Azt is szeretné, hogy a párom fürödjön együtt a kislányunkkal. Nekem ez azért is fura, mert én speciel apukámat sosem láttam meztelenül, õ elég szégyellõs volt mindig is. Úgyhogy nekem fura lenne látni, ha a férjem vele fürödne.

Ti hogy vélekedtek errõl?

2017. jan. 12. 21:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
77%

Én a sokadik alkalom után már nem szépen és nem udvariasan állítanám le. :DDD

Pontosabban: először megkérdezném a páromat, hogy ő hallja-e ezeket, és miként vélekedik. Ha ő egyetért velem, akkor kérném, hogy ő állítsa le az anyját. Ha húzódozna, akkor epésen hozzátenném, hogy ha ő nem állítja le, akkor én fogom, de előre szólok, az nagyon csúnya lesz.

2017. jan. 13. 12:48
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én nagyon gyakran fürdöm a gyerekeimmel, lassan 4 éves kisfiú és lassan 2 éves kislány. Nagyon szeretjük mindannyian.

Korábban a férjem is fürdött a gyerekekkel, csak rájött, hogy a gyerekek sokkal langyosabb vízben fürdenek, mint Ő, úgyhogy Ő leszokott róla. Szerintem teljesen ártatlan a dolog.

Gyerekkoromban az én szüleim is fürödtek velünk, szerettem, jó érzésekkel emlékszem vissza. Arra emlékszem, hogy apukám mindig sűrű habot csinált. Semmi trauma nem ért, a gyermekeimet sem éri.

2017. jan. 13. 14:39
 23/26 anonim ***** válasza:
42%
Miért ne fürödhetne a gyerek a szüleivel ? Én sokszor fürödtem velük, de semmi bajom nem lett tőle. Pont a túlféltett gyereknek lesz baja nulla imnunrendszere miatt. Azt sem értem miért kellene az apának rövidnadrágot venni. Nem egy katolikus zárdáról beszélünk. Egy normális családban nem kell takargatni a fütyköst. Ez csak annak perverzség, aki magából indul ki.
2017. jan. 13. 15:08
 24/26 A kérdező kommentje:

Senki nem mondja, hogy tilos veluk furdeni. Egyszeruen megbeszeljuk, hogy ki hogyan velekedik a dolgokrol. Nem kell egyforman latnunk a dolgokat. Nem szolt senki le semmit, leirjuk az eltero velemenyeinket. Felnottek meg szoktak vitatni dolgokat jobb esetben, es nem attol lesz jo a beszelgetes, ha mindenki egyetert. Ennyi.

Amugy attol meg, hogy valaki szegyenlosebb (nem szivesen mutogatja a nemi szervet/meztelen testet idegenek vagy a gyerekei elott), attol meg nem gondolja perverznek a nem szegyellosoket.

Hogy tudsz igy felreertelmezni valamit?

Tobbieknek koszonom a valaszt!

2017. jan. 13. 19:28
 25/26 A kérdező kommentje:
Amugy #21 a parom is folyton mondja nekik, hogy allitsak le magukat, meg ne szoljanak bele mindenbe, de ok csak annyit mondanak, hogy "jol van", aztan par nap mulva folytatjak ugyanugy :/ sajna ez kezelhetetlen egyelore, hatalmas veszekedest meg nem akarok... :/
2017. jan. 13. 20:33
 26/26 anonim ***** válasza:
Harom honaposan furdott eloszor egyutt apa a kisfiunkkal, azota egyutt furdenek, ha ugy er haza melobol. Alaposan letusol, kimossa a kadat es beul a picivel. Imad igy pancsolni a fiam is es az apja is. 😄
2017. márc. 28. 00:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!