Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szoktatok együtt fürödni...

Szoktatok együtt fürödni babátokkal/kisgyereketekkel?

Figyelt kérdés

A kislányom 1 éves. Anyósom nagyon akarja erõltetni, hogy együtt fürödjek vele, de én nem szeretnék. Én is fürödtem együtt anyukámmal, amikor kicsi voltam, és én nem szerettem, nem jó emlék. Persze nem gondolom furcsának, ha valaki együtt fürdit a gyerekével, csak én egyszerūen nem szeretnék. Azt is szeretné, hogy a párom fürödjön együtt a kislányunkkal. Nekem ez azért is fura, mert én speciel apukámat sosem láttam meztelenül, õ elég szégyellõs volt mindig is. Úgyhogy nekem fura lenne látni, ha a férjem vele fürödne.

Ti hogy vélekedtek errõl?

2017. jan. 12. 21:52
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Én imádtam anyuval fürdeni!:) De csak ritkán engedte. Mostanság, ahogy romlott a kapcsolatunk kilenc éves koromtól, már inkább kihagynám. Addig talán rá lehetett volna venni, de inkább suli előtt szerwttem. 14/L
2017. jan. 12. 22:47
 12/26 anonim ***** válasza:
59%
Szoktunk, de mindenki vesz fürdőruhát, szóval az inkább benti "strandolás", nem tisztálkodás.
2017. jan. 12. 22:51
 13/26 anonim ***** válasza:
47%

Elöljáróban visszakérdeznék: anyósodnak mi köze a ti fürdésetekhez?

Soha nem fürödtem együtt a gyerekemmel, a feleségem sem, és ellenzem is. Elsősorban higiéniai okokból. Egy felnőtt testének más a baktériumflórája. Orvosnő ismerősöm elmondta, hogy amikor kisbabája volt, a baba ruháit sem mosta együtt a férje és a saját ruháival.

Az meg, hogy férfi létemre kislányommal fürödjek együtt, hát ne haragudj, ez még perverz is.

Teljesen más dolog fürdőruhában medencében vagy tóban együtt fürödni, összekapaszkodni stb. De egy kádban, ahol a kislányom lába a combom belső oldalát vagy a farkamat simogatja ... OKÁDÁS!!!

2017. jan. 12. 23:38
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

5,5 éves kisfiammal is megesett,. hogy együtt fürödtem, ha kérte. 6 múlt, egy ideje már nem jut eszébe.

Mondjuk nem is szégyenlősködünk előtte. Nem flangálok otthon meztelenül, de pl ha zuhanyzáshoz készülődve csörög a telefonom, nem öltözök fel annyi időre, hogy beszaladjak érte a szobába...

2017. jan. 13. 07:49
 15/26 anonim ***** válasza:
89%

Jézusom, anyósod nem semmi... "Kakaós korszak", neeee :D Mintha ez valami kötelező lépcsőfok lenne a felnövés során.

Egyébként én szoktam a kisebbik gyerekemmel együtt fürdeni, illetve vele úgy alakult, hogy mindig együtt fürdünk. A naggyal anno csak néha, programszerűen fürödtünk együtt, mert 7 éves koráig mindig kádunk volt. Aztán költöztünk, zuhanyzónk lett, itt nyilván nem lehet úgy együtt pancsolni. Megszületett a kicsi, eleinte babakádban fürdettük, de ez olyan macerás volt, hogy három hónapos kora óta inkább beül vele valamelyikünk (főleg én) a zuhanyzóba, eleinte ölben és a babakád támasztóján fürdettük, most meg már, hogy mindjárt egy éves, már csak simán együtt ülünk be, mosakodás, pancsi, és kész.

De ha neked ez fura, kellemetlen, nem akarod, akkor nem kell, ez sem kötelező gyakorlat, ahogy a "kakaós korszak" sem :D

2017. jan. 13. 08:13
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Mikor csecsemő volt rendszeresen, mert csak úgy nem ordította végig a fürdést. 2 éves, megkérdezem tőle, 50%-ban igen, 50%-ban nem szeretné, de olyan is van, hogy menetközben kell, h kiszálljak mellőle. Nekünk nagy kádunk van, lehet, h ez is közrejátszik.
2017. jan. 13. 08:13
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Szoktunk.
2017. jan. 13. 09:25
 18/26 anonim válasza:
94%
Mi nem fürödtünk együtt soha a gyerekkel. Nekem valahogy nem jön be az együttfürdés. Anyósodat szerintem állítsd le! Mert utána nagy bajok lesznek, ha most engedsz neki a végén mindenbe bele fog szólni. Meg kell neki mondani, hogy köszönöm, de majd mi eldöntjük. Biztos lesz szájhúzás, de le kell nyelni a békát.
2017. jan. 13. 09:32
 19/26 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat :) amugy en mindig leallitom, szepen udvariasan, hogy nem, de akkor is mondja. Nem egyfolytaban hala istennek, meg nem is kozvetlen nekem, hanem a babanak gugyogi, hogy "mikor fogsz anyuval furdeni?" "Mikor lesz fulbevalod?" Annyira kiakaszto egy noszemely.
2017. jan. 13. 09:40
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Legyel alkalmi suket;)

Hadd mondja.

2017. jan. 13. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!