Mit jelent, ha egy 7 éves gyerek naponta rengetegszer mondja az anyjának, hogy szereti?
Nem tudom, más gyereknél mit jelent, de az én lányom is kb. kötőszóként használja, sokszor akkor is mondogatja, ha épp unatkozik, legalább addig sincs csendben. Ettől még tudja, hogy nagyon szeretjük, semmi olyan változás nem volt az életünkben, ami indokolttá tenné, hogy bizonytalan vagy szorongó legyen, szerintem ez inkább életkori sajátosság.
Pont úgy, mint az, hogy minden mondatot úgy kezd, hogy "anyaaaa!" Néha kicsit kiakasztó, de remélem idővel leszokik róla. :)
Dettó, mint az első. Én már rosszul vagyok tőle, hogy minden mondata úgy kezdődik, hogy Anyaaa.... :D
Minden nap kb. 100szor elmondja, hogy szeret. Én ezt imádom, hiába 7 éves, rengetegszer ölelkezünk, puszilgatom, bújik. Pedig fiú. Most arra kapott rá, hogy becézget. Eddig csak anya voltam, most anyuci, anyukám, anyucikám stb. :)
Mert:
Szeret
Unatkozik
Hogy ne legyen csendben
Tetszik neki a szó
:-)
Nekem az ovit kezdte idén, és ugyanez a helyzet. Már mondom neki, hogy nem kell ezt ennyiszer mondani, tudom hogy szeret. De ő is kb kötőszóként...így szól hozzám: "Anya! Szeretlek..." és utána mondja, hogy mit akar.
Ráadásul ő elvárja, hogy vissza is mondjam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!