Normális ha a gyerek naponta összepisili magát a játszótéren, és néha be is kakál? Mindezt pelenka nélkül.
Én toleráns embernek tartom magam,és semmi bajom azzal ha ebben a melegben pelus nélkül vannak a gyerekek akiket éppen szoktatnak a szobatisztaságra! Pár "baleset" belefér,de azt hogy napi szinten összepisili a gyerek a homokozót vagy a csúszdát már gusztustalannak tartom.
Ma pedig kissé eldurrant az agyam mikor a 2,5körüli fiú bokáig szarosan jött oda az anyjához,és egy nagy adagot otthagyott a mászókák között ahol a lányom is játszott.
A gyerek anyja maga mondta hogy soha nem szól a fia ha pisilni/kakálni kell neki,de ő nem ad rá pelenkát had szokja!
Egyetértek.
Mondjuk nekem nagyon eldurranna az agyam, ha anyuka nem szedné össze a kakit. Én tuti odasziszegném neki, hogy takarítsa fel de azonnal, vagy a fejét nyomom a gyereke kakijába.
Amíg a szobatisztaságra nevelés ment, és nem volt stabil a gyerkőc addig bizony pelusban jött le a játszóra.
Sajnos néha így is besikerült egy egy bepisilés, de nem napi szinten.
Felszedte a kakit természetesen,csak azt nem értem miért nem ad pelenkát a gyerekre?! A fiú soha nem szól előre,ma is már csak akkor jött oda mikor az anyja észrevette hogy bekakált nem magától! Egyáltalán nem érett még a szobatisztaságra,apró jelet sem látni rajta!
Vegye le a pelenkát otthon,de ne olyan helyen ahol mások is vannak.
Ez gusztustalan- szó szerint.
Én gyerekem is jó sokat váratott a szobatisztaságig- 3éves volt szinte napra pontosan- és én is néha a hajamat téptem- de később rájöttem, hogy kár volt- mert nyilván nem marad így. Nem is maradt. Türelmesnek kell lenni, amig a gyerek megérik erre is, ki 2évesen, ki 2,5, ki3évesen.
Anyukával van a gond- oké, hogy próbálkoznak, de ezt nem a közös játszótéren kellene.
A pisivel higiéniai szempontból semmi baj nincs ekkora gyerekeknél, de a kaki az már gáz.
Én mondjuk nem vinném meztelenül emberek közé a gyerekem. Itthon a kertünkben az más, de egy nyilvános játszótéren semmiképpen. Már csak a sok pedofil miatt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!