Nektek hány db pelenka használódik el egy csecsemőnél naponta? Első babás 38 hkm
Első időkben napi 8. Ahányszor etettem.
2 hónaposan már csak 6, ennyiszer ébredt/etettem.
3 hónaposan 5, ahányszor etettem.
Most 10 hónapos. 5× cserélem neki, de néha csak reflexből, mert alig van benne.
Szerintem simán ellenne 3-4 pelussal is.
Viszont van amikor annyi pisi van benne, hogy csak na..
Gyereke válogatja. A nagynál kétóránként kellett cserélni, néha evés előtt és után is, mert sokat rottyantott. Napi 10 simán elment.
A kicsi meg napi 3-4-gyel is ellett volna, ő nem kakált minden pelenkába. De azért jobb, ha kicsi babánál 3 óránként cseréled eleinte, ill. éjjel, ha bekakált. Ha nem kényes a bőre, akkor elég kevesebbszer.
Kb. Napi 10. Rengeteget kakált! Minden szopi után pelenkázás, de sokszor két etetés között is.
De ez még semmi, olyan híg volt, hogy napi 7-8 garnitúra ruha fogyott, mert vagy a kaki ki buggyant oldalt, vagy pedig bukott, lehányta.
Első gyerkőc olyan volt babának, hogy minden evés után trotty:) Úgyhogy volt ott napi 7-8 is.
Most a 2. baba "energiatakarékosabb" :)) napi 1 vagy 2 kaka max. és úgy 4-5 pelus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!