A ti fiatok hány éves koráig vett fel harisnyát?
Figyelt kérdés
2017. jan. 5. 12:44
11/14 anonim válasza:
Utolso, meg jo, hogy nem erolteted a 22 eves fiadnak a harisnyat ...
12/14 anonim válasza:
Az én párom meg 35 és ősztől tavaszig hordja a harisnyanadrágot vastag pamutot, mindig én veszem neki, és nagyon szereti mert nagyon jó a hideg ellen...
13/14 anonim válasza:
Nekem három gyermekem van 12,16, és 22 évesek, a két fiatalabb ritkábban hord harisnyát de a leg nagyobb fiam mindig hord, sőt neki olyan a télen a harisnya mint másnak a póló, ő nagyon szereti a harisnyanadrágot, volt aki meg is lepődött mikor jöttek hozzá hogy pólóban meg harisnyában volt othol. És nem mi erőltettük rájuk saját maguk hordják, ráadásul a leg nagyobb fiam mindig mondja nekem ha olyan helyen járok harisnyanadrágot vegyek neki ő a lábgfejes bordázottat szereti, csak már nehezen találok neki, de ha rá akadok akkor kettőt hármat mindig veszek neki, mert attól tart hogy növekszik és már nem lesz rá való, amúgy meg az apja is el tanulta tőle, már ő is harisnyát hord télen szóval nálunk nem csak a gyerekek ha nem mi is hordjuk a harisnyát, és nem utálattal meg múszájból, mint sokan mások ha nem azért mert szeretjük, ithol biztos van vagy 30db harisnyanadrág a családnak!
14/14 anonim válasza:
Még ilyet.... Most azt veszem észre hogy a harisnyanadrág az valami büntetés lenne vagy mi???
Egy ruha darabról beszélünk!
Szerintem minden nevelés kérdése, aki akarja hordja aki nem akarja ne hordja.
Miért kell ebből ekkora ügyet csinálni, én férfi létemre hordok vastag pamut harisnyanadrágot télen, és nagyon is szeretem mert nem fázik a lábam!
De hogy el kezdjek valakit piszkáli pl egy lányt mert bakancsot visel az eszembe sem jutna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!