A ti fiatok hány éves koráig vett fel harisnyát?
2 éves koráig.
Most lassan 4 lesz. Fogalmam.sincs h felvenne e mert most már alaoltozetet adok rá.
2-es, mi az az aláöltözet, ha nem harisnya? Másik nadrág, vagy mi?
Az én fiam még csak másfél éves, és azért adok rá, mert egyszerűen nem tudom elkerülni, hogy ne csússzon fel a nadrág szára, amikor kint a hidegben karban van, vagy amikor beültetem az autósülésébe, hiába húzdosom lefelé. Ezt ki hogyan oldja meg?
Az en fiam is masfel eves, es neha felhuzodik , es akkor mi van ?
Semmi baja nem lesz ha levego eri a laba szarat.
re4. Térdzoknit hordott még nagycsoportos korában is ilyenkor.
Az aláöltözet inkább legging. Van amikor nincs más megoldás, korizásnál, téli sportoknál a legjobb.
5-ös, az, ha egyszer 2 percre kivillan a lábszára, attól nem lesz baja, de ha folyamatosan a szélben van, mert mondjuk karban viszed még pár sarkot, vagy beleülteted a babakocsiba és takargathatod az alsó lábszárát, hogy a szélbe, hidegbe ne fázzon át séta közben, igen is lehet baja.
Ez kb. olyan megnyilvánulás volt, hogy minek rá sapka, csak a szomszédba viszem, ami 200 méterre van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!