Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A ti fiatok hány éves koráig...

A ti fiatok hány éves koráig vett fel harisnyát?

Figyelt kérdés
2017. jan. 5. 12:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
51%
SOHA nem adtam ra harisnyat, nem is vettem.
2017. jan. 5. 12:53
 2/14 anonim ***** válasza:

2 éves koráig.

Most lassan 4 lesz. Fogalmam.sincs h felvenne e mert most már alaoltozetet adok rá.

2017. jan. 5. 12:59
 3/14 anonim ***** válasza:
Amíg pelenkás volt, 2,5 éves koráig.
2017. jan. 5. 13:04
 4/14 anonim ***** válasza:
65%

2-es, mi az az aláöltözet, ha nem harisnya? Másik nadrág, vagy mi?

Az én fiam még csak másfél éves, és azért adok rá, mert egyszerűen nem tudom elkerülni, hogy ne csússzon fel a nadrág szára, amikor kint a hidegben karban van, vagy amikor beültetem az autósülésébe, hiába húzdosom lefelé. Ezt ki hogyan oldja meg?

2017. jan. 5. 13:22
 5/14 anonim ***** válasza:
0%

Az en fiam is masfel eves, es neha felhuzodik , es akkor mi van ?

Semmi baja nem lesz ha levego eri a laba szarat.

2017. jan. 5. 13:43
 6/14 anonim ***** válasza:

re4. Térdzoknit hordott még nagycsoportos korában is ilyenkor.

Az aláöltözet inkább legging. Van amikor nincs más megoldás, korizásnál, téli sportoknál a legjobb.

2017. jan. 5. 14:01
 7/14 anonim ***** válasza:
Fiam 28 hónapos. Most télen már nem adtam rá harisnyát, jégeralsót hord a nadrágja alatt. H&M-ben lehet kapni.
2017. jan. 5. 14:49
 8/14 anonim ***** válasza:

5-ös, az, ha egyszer 2 percre kivillan a lábszára, attól nem lesz baja, de ha folyamatosan a szélben van, mert mondjuk karban viszed még pár sarkot, vagy beleülteted a babakocsiba és takargathatod az alsó lábszárát, hogy a szélbe, hidegbe ne fázzon át séta közben, igen is lehet baja.

Ez kb. olyan megnyilvánulás volt, hogy minek rá sapka, csak a szomszédba viszem, ami 200 méterre van.

2017. jan. 5. 20:53
 9/14 anonim ***** válasza:
9 éves-felveszi
2017. jan. 6. 14:56
 10/14 anonim válasza:
22 éves és a mai napig hordja nadrág alatt vagy focihoz télen. Nem én erőltetem magától veszi fel mert fázik .
2017. jan. 6. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!