Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kinek milyen feszültséglevezet...

Kinek milyen feszültséglevezetés vált be?

Figyelt kérdés
Van egy három éves fiam és szeretnék neki megtanítani neki egy jó feszültséglevezetési módszert. Olyanra gondoltam ami hatásos és közben nem tesz kárt a környezetében.

2016. dec. 31. 07:31
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsi a rossz megfogalmazásért, nagyon fáradt vagyok (keveset aludtam az éjjel).
2016. dec. 31. 07:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Mozgás. Szobái trambulin, biciklizés, miközben én futottam és volt boxzsakunk is.
2016. dec. 31. 07:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia. Nem tudom a közösségben hogy van a fiad, mert az én kisfiam (3,5 éves) ilyen gyerek karatére jár. Szerintem nagyon jó. Ha nincs a környékeden akkor nem írtam semmit:)
2016. dec. 31. 09:21
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi hozzászólásokat.

Ha a fáradtság/figyelmetlenség miatt nem úgy sikerülnek a dolgok és amiatt lesz feszültebb. Ti mit javasoltok, hogy mire tanítsam meg?

A bokszzsák jó ötlet, csak jelenleg azt a lakásban nem tudom megvalósítani.

2017. jan. 1. 13:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Próbáld megterteni a körülményeket, rendszert, hogy minél többet tudjon aludni. Óriási a különbség életminőségben kipihent és nem kipihent gyermek között, ne a feszültségre rendezkedj be, hanem a kacagáson legyen a hangsúly.

Példa:

Gyermekem mindig balhézna ha mosogatok v fürdőben vagyok.amióta meglepetésszerűen kikukucskálok sírás előtt és kacagást örömteli ugrálást, büszkeséget csinálok abból, hogy nem sír, azóta hősiesen bírja míg bent vagyok :)

2017. jan. 3. 21:58
 6/7 anonim ***** válasza:

*megteremteni a rendszert

És ügyelj arra is hogy te is légy kipihent, olyan leszel, mintha kicseréltek volna

2017. jan. 3. 22:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Írtak pár módszert, de fontos, hogy a te saját feszkódat is vezesd le, amennyire csak lehetőséged van rá. A szülő érzelmei gyakran átragadnak kisgyermekére.
2017. jan. 4. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!