Lehet, hogy nálam a sírás feszültséglevezetés?
Egy ideje észrevettem, hogy ha ideges vagyok, és sírok magamban egyet, akkor jobb lesz. Persze gondolom, ezzel nem csak én vagyok így.
Alapból olyan vagyok, hogy akármi bajom van, nem mutatom a külvilág felé, nem hisztizek vagy bőgök mások előtt, igyekszem tartani magam.
De az utóbbi időben azt vettem észre, hogy 2 naponta sírok, még akkoris, ha nincs semmi bajom.
Most is kb. 3-4 napja nem sírtam, beraktam egy szomorú számot, kisírtam magam, és mintha kicseréltek volna.
Ez normális? Lehet, hogy így vezetem le a feszültséget?
20/L
Hát amennyire én tudom, a sírásnak az egyik legfontosabb szerepe éppen a feszültséglevezetés...
De egyébként nálam is ez időszakosan változik. Van, hogy hosszú hónapokig egyáltalán nem sírok, majd egy érzékenyebb időszak következik, amikor még azon is el tudom bőgni magam, amikor elviszik a szemetet... (Na jó, ez utóbbi kis túlzás volt, csak a példa kedvéért mondtam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!