Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért sírok ilyeneken? Ez...

Miért sírok ilyeneken? Ez nagyon gáz?

Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok, és ha például suliban kapok egy 3-ast, akkor elkezdek picit sírni, és ha meg észreveszi valaki, nem is tudom visszafolytani. Ha valamit például egy tehetséggondozót rám akarnak erőltetni a tanárok, és elkezdünk vitázni, akkor is sírni kezdek. Tavaly elvette a földrajz tanár a telefonomat, mert órán használtam. Tudtam hogy úgyis visszaadja, meg hogy semmi gond nem lesz, de nem tudtam visszafolytani. Valahogy magától jön. Lányok, ez nagyon gáz?

2013. dec. 16. 20:47
1 2
 1/15 pityubá' ***** válasza:
67%
Azért sírsz mert egy kis punci vagy. Igen, ez nagyon gáz
2013. dec. 16. 20:52
 2/15 anonim ***** válasza:
43%

Sajnos egyet kell értsek az első válaszolóval, ez tényleg elég gáz.

Lehet, hogy el kellene menni mondjuk egy pszichológushoz, mert szerintem ez nem egészséges dolog.

2013. dec. 16. 20:54
 3/15 anonim ***** válasza:
43%
Őő igen... ez eléggé... Én lány vagyok de ha évente kétszer sírok az már furcsa... Iskolában pedig, soha... Ne tudják mennyire gyenge vagy, így könnyen kilehet majd téged használni.
2013. dec. 16. 20:55
 4/15 anonim ***** válasza:
67%
Nekem is van egy ilyen osztálytársam, ő 12 éves. Ha sír mi mindig megpróbáljuk megvigasztalni, a fiúk néha énekelnek is neki :D Mondjuk én is ilyen vagyok, valamelyik nap arról volt szó, hogy diáknapon ki melyik programra kerül és az összes barátom az egyikre és meg egy teljesen másikra jutottam, ami miatt kicsit sírtam. Ez csak jellem kérdése, van aki érzékenyebb, van aki nem. 12/L
2013. dec. 16. 20:58
 5/15 anonim ***** válasza:
55%
Igen nagyon gáz. Menj el pszihológushoz
2013. dec. 16. 20:59
 6/15 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem ahhoz,hogy 14 éves vagy,ahhoz a mai világban nem gáz.Amit tőletek már elvárnak,az nem egészséges.Tőlem,ha akkoriban ennyi hülyeséget elvártak volna,akkor néztem volna egy nagyot és én is minden áldott nap sírtam volna.De annak idején amúgy én is ilyen voltam,csak én lány kiadásba.Ilyen is maradtam,egy gyenge kis szürkeegér.De én nem bánom,nem akarom magamra erőltetni az álarcokat,amiket a társadalom elvár tőlem.Meguntam.
2013. dec. 16. 20:59
 7/15 anonim ***** válasza:
40%
Nem az.
2013. dec. 16. 21:05
 8/15 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem a sirast kivalto dolog nem az igazi ok, a valodi gond egy vagy akar tobb elfolytott erzelem.

Am egy "kicsit" valoban gaz.

2013. dec. 16. 21:25
 9/15 anonim ***** válasza:
30%
Ez gáz. De majd kinövöd.
2013. dec. 16. 22:00
 10/15 anonim ***** válasza:
69%

Nem "gáz" hanem érzékeny vagy. Lehet egy adottság ami ellen nem tudsz mit tenni, majd idővel remélhetőleg megerősödsz lelkileg.

Vagy lehet az is, hogy van valami mögöttes ok. Például akitől otthon elvárás az 5-ös jegy, a jó magatartás, különben kapja a hegyibeszédet vagy a szidást abban kialakul az az érzés, hogy ha bármi kellemetlen éri az iskolában azt kudarcként fogja fel, kétségbeesik és nem tudja visszafojtani a sírást.

Bármelyik van, kívánom, hogy vegyél erőt magadon és ismerd fel, hogy ezek a dolgok nem érik meg, hogy sírj miattuk!

2013. dec. 16. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!