Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért sírok ilyeneken? Ez...

Miért sírok ilyeneken? Ez nagyon gáz?

Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok, és ha például suliban kapok egy 3-ast, akkor elkezdek picit sírni, és ha meg észreveszi valaki, nem is tudom visszafolytani. Ha valamit például egy tehetséggondozót rám akarnak erőltetni a tanárok, és elkezdünk vitázni, akkor is sírni kezdek. Tavaly elvette a földrajz tanár a telefonomat, mert órán használtam. Tudtam hogy úgyis visszaadja, meg hogy semmi gond nem lesz, de nem tudtam visszafolytani. Valahogy magától jön. Lányok, ez nagyon gáz?

2013. dec. 16. 20:47
1 2
 11/15 anonim válasza:
65%
Szia! Én is mindenért sírok. Igaz lány vagyok, de akkor is. Érzékeny vagy, ez nem gáz. De, ha azt nézed elég sokan fognak érte cikizni. Tényleg nem gáz, de jobban jársz, ha valahogy megerősödsz, mert komolyan sokat fognak piszkálni. :/ A mai gyerekek felfogása nem mindig kedvez nekünk. 14/L
2013. dec. 17. 16:27
 12/15 anonim ***** válasza:
65%
10-es vagyok. Köszi, hogy lepontoztatok. Örüklök hogy nektek az ilyesmi "gáz" és ti fa*za gyerekek vagytok. Kívánom hogy tényleg történjen veletek valami igazán "gáz", hogy legyen miért rosszul érezni magatokat! Aztán majd mi megírjuk, hogy gáz , ciki és ásd el magad
2013. dec. 17. 17:17
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
ugyan már, miért lenne gáz?-.- nem lehet mindenki kőből mint ti.. van ilyen. én is gyakran sírok, bár inkább csak itthon. nem gáz, nyugi, kinövöd :) 14/L (12-es felpontoztalak;))
2013. dec. 17. 20:49
 14/15 anonim válasza:
Szia én is ilyen voltam.... Talán túl sok volt az elvárás... Vagy nem is tudom miért.... De az biztos hogy mindenen sírtam egyszerűen ha nem értettem valamit mondjuk matekon előtörtek a könnyeim.... Ez mg mai napig néha előjön de már nem olyan durván... Sítam ha valaki felemelte a hangját meg ilyenekért.... Nagyon nagyon érzémeny voltam mert féltem attól hogy nem tudok jól teljesíteni és csalódást dogok okozni... De mióta úgymind leszarom mások véleményét és azt teszem ami nekem jó azóta sokkal ritkábban sírok...sőt igazaból nagyon ritkan... Nem hiszem hogy még aktuális a kérdés de azért leírtam hátha valaki elolvassa a tapasztalatom
2018. okt. 1. 18:30
 15/15 anonim válasza:

Most vagyok amugy 15 es ez a nagyon erzekeny idoszakom talan teljesen kiskoromtol egeszen 13 eves koromig tartott 14-es voltam❤️

15l

2018. okt. 1. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!