Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek az idejáró anyukák...

Szerintetek az idejáró anyukák feszültséglevezetés miatt pontozgatnak le válaszokat csak úgy? Vagy unatkozó tinik?

Figyelt kérdés

Akkor tegyük már meg egymásért, kedves normálisan gondolkozó szülőtársaim, hogy a normális válaszokat csak azért is felpontozzuk!

Egy nagy értelmetlen baromságnak tartom amúgy az egészet, csak sérti az igazságérzetemet, hogy a segítő válaszokat, amiben semmi haszontalan nincs, néhány idióta annak minősíti, csak mert a rendszer kissé rossz és engedi az ilyet.

Köszi!

2012. jan. 25. 15:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nem biztos hogy csak anyukák, lehet valakinek ez a szórakozása. Nagyon idegesítő tud lenni, mikor egy olyan kérdésnél, hogy pl. hogy hívják a gyereked le vagy pontozva, nem is értem ez mire jó. Hülyeségnek tartom amúgy is ezt a pontozgatást.
2012. jan. 25. 15:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem is biztos, hogy az anyukak/apukak pontoznak lefele. Szerintem ugy lenne ez az egesz igazsagos, hogy ha csak az tudna pontozni a valaszokat akinek a kerdesere felelnek. Mert igy ideteved neha egy-egy unatkozo valaki es lepontoz barkit. A valaszokat az kene ertekelje akinek a kerdesere valaszoltak, mert o tudja megmondani, hogy szamara mennyire hasnos vagy nem hasznos a valasz. Pl. volt most a szules kategoriaba is egy kerdes. A teljes igazsagot irta le mind a 4 valaszado es megis valaki lepontozta oket:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

2012. jan. 25. 15:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Vannak akik csak azért pontozzák le a másikat mert ők épp másképp gondolják a dolgokat..így gyors lepontozza ha már nem egyforma a vélemény.Meg vannak akik direkt lepontoznak mindenkit.
2012. jan. 25. 15:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sokan úgy "gondolják", hogy a kérdés az, tetszik-e nekik a válasz, nem az, hogy hasznos-e.

Ha az oldal üzemeltetői mindenképp ragaszkodnak a pontozáshoz, akkor már jobb lenne, ha csak felfelé lehetne pontozni - ezt amúgy többször fel is vetettem az évek során a GYIK topikban, de úgy látszik, nem nyerte el a modik tetszését -, mint ahogy ez több ilyen jellegű külföldi oldalon is van. Akkor annyi lenne ott, hogy mondjuk az 1. választ 4-en találták hasznosnak, a 2. választ 3-an, a 3. választ 5-en, stb. Ebből is kitűnne, hogy a többségnek melyik jött be jobban, viszont nem lenne ez az ellenszenvből/bosszúból/unalomból történő pirospacsizás.

2012. jan. 25. 17:30
 5/5 anonim ***** válasza:
74%
Én megszüntetném az egész rendszert.Döntse el a kérdező hasznos-e.Semmi értelme az egésznek, csupán lázítás.Én nem szoktam lepontozni, nem is nézem....
2012. jan. 25. 18:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!