Milyen anyagból lehetne házilag a gyermek karjára, derekára bölcsis harapás elleni védőruhát varrni?
Véresre harapják, vagy lilára 2 hónapja a gyermekem. A gondozók elbagatellizálják.
Olyan védőréteg kellene, ami nem korlátozza a gyermeket a mozgásban és könnyű anyag, de megvédi.
Abszolut nem tudom miből szoktak ilyeneket gyártani, de gyerekre gondolom nem kapható.
Nem, nem tűröm. Fentebb írtam...
És már azért vagyok a védőruhán.
Megemlíthetem az igazgatónak, de úgy is a gondozókat pártfogolja.
Szövegelés helyett valódi megoldást akarok végre.
Szerintem nagyjából semmilyenből:/
Ha megvédi a harapás ellen,akkor nem igazán lesz kényelmes a gyerkőcnek
Keress másik bölcsit.
Tanítsd meg a gyerekednek hogy vèdje meg magát.
Húzz a gyerek kezèra ilyen wc papír guriga szerűt, hátha azt nem harapják át
Én úgy válaszolok, mint egy harapós gyerek anyukája.
A lányom sosem bántott senkit a bölcsiig, minket sem harapott soha, a gyerekeket sem a játszótéren. Egyke, így osztozkodni még nem tud. Persze próbáltam tanítgatni a játszótéren, de ez nem mindennapi eset.
2 éves lett, mire beirattam a bölcsibe, egyedül ő nem beszélt a csoportban. Első nap megharapták, mert el akarta venni egy gyerek játékát, senki nem oldotta meg a helyzetet. Onnantól kezdve mindenkit harapott a gondozókat is, a gyerekeket is, mikor nem voltam ott. Mikor ott voltam, semmi baj nem volt, mert megoldottam a helyzetet a beszoktatás alatt.
Most új bölcsibe jár, itt senkit nem harapott meg, őt sem harapják meg, mert idejében intézkednek és oldják a feszültséget, megmutatják a helyes viselkedést, minden alkalommal, hogy rögzüljön.
Én ezt a a gondozók számlájára írom, hogy így kifordult magából a gyerekem. Nekem is azt mondták, hogy ez a beszokás része. Hát nem az.
Válts bölcsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!