Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen anyagból lehetne...

Milyen anyagból lehetne házilag a gyermek karjára, derekára bölcsis harapás elleni védőruhát varrni?

Figyelt kérdés

Véresre harapják, vagy lilára 2 hónapja a gyermekem. A gondozók elbagatellizálják.

Olyan védőréteg kellene, ami nem korlátozza a gyermeket a mozgásban és könnyű anyag, de megvédi.

Abszolut nem tudom miből szoktak ilyeneket gyártani, de gyerekre gondolom nem kapható.

2016. dec. 30. 16:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nem, nem tűröm. Fentebb írtam...

És már azért vagyok a védőruhán.

Megemlíthetem az igazgatónak, de úgy is a gondozókat pártfogolja.

Szövegelés helyett valódi megoldást akarok végre.

2016. dec. 30. 19:57
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyjából semmilyenből:/

Ha megvédi a harapás ellen,akkor nem igazán lesz kényelmes a gyerkőcnek

2016. dec. 30. 20:01
 13/15 anonim ***** válasza:

Keress másik bölcsit.

Tanítsd meg a gyerekednek hogy vèdje meg magát.

Húzz a gyerek kezèra ilyen wc papír guriga szerűt, hátha azt nem harapják át

2016. dec. 30. 22:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Beszélsz a vezetővel. Ha nincs változás, írsz egy tértivevényes levelet, az eredetit elkuldod a jegyzonek, a masolatot meg a bolcsodevezetonek -ezt előre kozlod, amikor beszélsz a vezetővel és a kevésbé is beleirod. A következő lépés a gyerekről készült fotókat elküldeni a helyi napilapnak - de akár rendőrségi feljelentést is tehetsz testi sertés miatt. Nevetségesen hangzik, hiszen egy kisgyereket nem fognak lecsukni, de a gondozó ellen indulhat eljárás. Ezt mind elmondod előre a vezetőnek.
2016. dec. 31. 04:28
 15/15 anonim ***** válasza:

Én úgy válaszolok, mint egy harapós gyerek anyukája.

A lányom sosem bántott senkit a bölcsiig, minket sem harapott soha, a gyerekeket sem a játszótéren. Egyke, így osztozkodni még nem tud. Persze próbáltam tanítgatni a játszótéren, de ez nem mindennapi eset.

2 éves lett, mire beirattam a bölcsibe, egyedül ő nem beszélt a csoportban. Első nap megharapták, mert el akarta venni egy gyerek játékát, senki nem oldotta meg a helyzetet. Onnantól kezdve mindenkit harapott a gondozókat is, a gyerekeket is, mikor nem voltam ott. Mikor ott voltam, semmi baj nem volt, mert megoldottam a helyzetet a beszoktatás alatt.

Most új bölcsibe jár, itt senkit nem harapott meg, őt sem harapják meg, mert idejében intézkednek és oldják a feszültséget, megmutatják a helyes viselkedést, minden alkalommal, hogy rögzüljön.

Én ezt a a gondozók számlájára írom, hogy így kifordult magából a gyerekem. Nekem is azt mondták, hogy ez a beszokás része. Hát nem az.

Válts bölcsit.

2016. dec. 31. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!