Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen anyagból lehetne...

Milyen anyagból lehetne házilag a gyermek karjára, derekára bölcsis harapás elleni védőruhát varrni?

Figyelt kérdés

Véresre harapják, vagy lilára 2 hónapja a gyermekem. A gondozók elbagatellizálják.

Olyan védőréteg kellene, ami nem korlátozza a gyermeket a mozgásban és könnyű anyag, de megvédi.

Abszolut nem tudom miből szoktak ilyeneket gyártani, de gyerekre gondolom nem kapható.

2016. dec. 30. 16:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%

Ha nem kapható azért van, mert nem ez a megoldás a problémára!

Az én lányommal is ezt csinálták. Szóltam, de semmi sem történt. Egy ideig tűrtem, de dokumentáltam,mindig lefényképeztem. Az üzenő füzetbe is írtam a gondozónőknek és aláíratattam velük,rendszeresen. Majd egy hónap múlva, amikor továbbra sem tettek semmit, felkerestem a bölcsőde vezetőjét és megmondtam, hogy innentől kezdve mindenkinek meg fogom mutatni, hogyha ebbe a bölcsődébe járatják a gyereküket ez lesz. Azóta a lányomra, mint a hímestojásra vigyáznak :) csak azt sajnálom,hogy ezt annyi reggeli sírásnak kellett megelőznie, hogy nem akar menni, mert bántják. Azóta nincsen ilyen ;)

2016. dec. 30. 16:23
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Ezt most komolyan gondolod? Elég hülye ötlet, már ne is haragudj.

Az első nagyon jól csinálta, támogatom az ötletét.

2016. dec. 30. 16:26
 3/15 A kérdező kommentje:
Kőszi.akkor most várjam hogy legyenek jó kis harapásnyomai újra, hogy legyen mit fényképezni? Lassan vége a szünetnek. Kezdődik megint.
2016. dec. 30. 16:52
 4/15 anonim ***** válasza:
91%

Harom ilyen nap utan, a vezetohoz mentem.

Csunyan volt, hogy veresre haraptak.

Ne ruhat varj, hanem menj es intezkedj.

2016. dec. 30. 16:54
 5/15 anonim ***** válasza:
86%
Nem kell várnod, hogy legyen,mint írtad 2 hónapja ezt csinták vele, szóval ne engem akarj beállítani felelőtlennek, amiért vártam,mert te is! (csak te többet) Ezzel csak azt akartam mondani, hogy intézkedj, ne várj tovább!
2016. dec. 30. 16:59
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Az első reggel,ahogy elkezdődik a bölcsi menj be és szólj a vezetőségen.

Ha ez nem működik,ha megoldható én mihamarabb új bölcsöde után néznék.

De az is lehet,hogy elbeszélgetsz azokkal a szülőkkel akiknek a gyereke harap.

2016. dec. 30. 17:03
 7/15 A kérdező kommentje:

Mert eddig én vàrtam..??

Nem egyszer tettem szóvá.

Nem egyszer kérdezt rà mégis mit csinálnak olyankor!végignézik?

Kérdeztem ki harapja hogy beszélhessek a szülőkkel.stb

Folyamatosan hárítanak és azon élcelődnek hogy én is vittem már be prezúrral a gyereket..hogy ez megesik meg stb

Amugy kíváncsi lennék én mit kapnék, ha az én gyerekem harapna..

2016. dec. 30. 17:05
 8/15 A kérdező kommentje:
Szülőkhöz még nem volt szerencsém, mert nagyszülők viszik hozzák.
2016. dec. 30. 17:09
 9/15 A kérdező kommentje:

Eleinte azzal hárítottak hogy 1-2 hét és elmúlik az ilyen harapós szokás.

Hát nem múlik.

2016. dec. 30. 17:11
 10/15 anonim ***** válasza:
90%
Mindig a te gyereked az aldozat? Ket!!! honapja turod! Es erre kitalalod, hogy vedoruhat varrnal... Erre mar nehez mit irni. Vezeto, igazgato, szuloi ertekezlet.
2016. dec. 30. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!