Milyen anyagból lehetne házilag a gyermek karjára, derekára bölcsis harapás elleni védőruhát varrni?
Véresre harapják, vagy lilára 2 hónapja a gyermekem. A gondozók elbagatellizálják.
Olyan védőréteg kellene, ami nem korlátozza a gyermeket a mozgásban és könnyű anyag, de megvédi.
Abszolut nem tudom miből szoktak ilyeneket gyártani, de gyerekre gondolom nem kapható.
Ha nem kapható azért van, mert nem ez a megoldás a problémára!
Az én lányommal is ezt csinálták. Szóltam, de semmi sem történt. Egy ideig tűrtem, de dokumentáltam,mindig lefényképeztem. Az üzenő füzetbe is írtam a gondozónőknek és aláíratattam velük,rendszeresen. Majd egy hónap múlva, amikor továbbra sem tettek semmit, felkerestem a bölcsőde vezetőjét és megmondtam, hogy innentől kezdve mindenkinek meg fogom mutatni, hogyha ebbe a bölcsődébe járatják a gyereküket ez lesz. Azóta a lányomra, mint a hímestojásra vigyáznak :) csak azt sajnálom,hogy ezt annyi reggeli sírásnak kellett megelőznie, hogy nem akar menni, mert bántják. Azóta nincsen ilyen ;)
Ezt most komolyan gondolod? Elég hülye ötlet, már ne is haragudj.
Az első nagyon jól csinálta, támogatom az ötletét.
Harom ilyen nap utan, a vezetohoz mentem.
Csunyan volt, hogy veresre haraptak.
Ne ruhat varj, hanem menj es intezkedj.
Az első reggel,ahogy elkezdődik a bölcsi menj be és szólj a vezetőségen.
Ha ez nem működik,ha megoldható én mihamarabb új bölcsöde után néznék.
De az is lehet,hogy elbeszélgetsz azokkal a szülőkkel akiknek a gyereke harap.
Mert eddig én vàrtam..??
Nem egyszer tettem szóvá.
Nem egyszer kérdezt rà mégis mit csinálnak olyankor!végignézik?
Kérdeztem ki harapja hogy beszélhessek a szülőkkel.stb
Folyamatosan hárítanak és azon élcelődnek hogy én is vittem már be prezúrral a gyereket..hogy ez megesik meg stb
Amugy kíváncsi lennék én mit kapnék, ha az én gyerekem harapna..
Eleinte azzal hárítottak hogy 1-2 hét és elmúlik az ilyen harapós szokás.
Hát nem múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!