Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy magyaráztad el a gyereked...

Hogy magyaráztad el a gyerekednek, hogy a harapás fáj?

Figyelt kérdés

pár napja kezdte a kislányom-2éves.szinte váratlanul odaszalad,bújik-és harap(combba,vállba,amit ér)

biztos a foga miatt.mondtam,hogy fáj,nézze meg a saját kezén,adtam neki szájába olyat,amit ehet.sajnos most már a tesót,nagyit,nagypapát is harapja.van megoldás?

2015. júl. 22. 12:21
 1/5 anonim ***** válasza:
60%
Lányom is csinálta ezt egy időben én visszaharaptam neki hogy egy kicsit fájjon nem nagyon és pár nap alatt abbahagyta.
2015. júl. 22. 12:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Kicsit harapd vissza. Még soha nem harapták meg, nem tudja, milyen érzés, csak azt tudja, hogy neki jó, mert jó az ínyének, jó érzés. Ha nem tapasztalja meg, hogy milyen fordítva, nem is fogja abbahagyni. Persze ne nagyon harapd meg, csak egy kicsit, hogy érezze, mint egy csípést.
2015. júl. 22. 13:58
 3/5 A kérdező kommentje:
jaj-ezt nem akarnám..
2015. júl. 23. 13:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Hívj kutya idomárt!
2015. júl. 24. 17:33
 5/5 A kérdező kommentje:
okos
2015. júl. 25. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!