A lányomat megharapta egy patkány. Mi ilyenkor a teendő?
Nem bírtam a bizonytalanságot és még este felhívtam a Heim Pál Kh-at és ott mondták,hogy veszettség elleni oltást kell,hogy kapjon a lányom.
Az elsőnek meg azt üzenem,hogy kívánom,hogy átélje mindazt amit én,hogy 230km-re van a lányom és a drága anyósom nem tud vigyázni az én kislányomra.
Nem akartam off-olni, de ez már mindennek a teteje. Miért is ne mehetne el egy 6 éves nagy lány a nagymamájához? 230 km az egy 2 órás autót, az semmi. Ráadásul nem mindenki teheti meg, hogy még akkor is otthon tesped, amikor már 6 éves a gyereke. Aki dolgozik, annak nincs 2-3 hónap szabadsága, hogy egész nyári szünetben otthon üljön a gyerekkel. Meg ezen kívül minden egyéb szünetben.
Kedves Kérdező, remélem minden rendben lesz a lányoddal.
4-es én egész kiskorom óta sokat voltam anyám anyjánál. Nyáron szüleim dolgoztak elvittek minket tesómmal 300km-re ,mert senki se tudott volna ránk vigyázni. De ez felelőtlenség volt a kérdező anyósa felől.
És én egész kiskoromtól mentem 2 hétre meg ilyen hosszú időre. tetszett nem tetszett ez volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!