Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan készítsem fel a 3 éves...

Hogyan készítsem fel a 3 éves lányomat a kistesó érkezésére?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kiderült,hogy ismét állapotos vagyok. A kislányom 3 éves.

Mit tegyek, hogy ne legyen féltékeny és elfogadja majd?

Kinek milyen tapasztalata van, mit érdemes neki mondani és mit nem szabad?

Az ismerősöm kislánya mikor megszületett a kisöccse hetekig nem szólt az anyukájához.Teljesen elvesztette a bizalmát, természetesen anyuka is nagyon nehezen élte meg. Nem szeretnék így járni :-( Nem akarom, hogy azt higyje őt nem szeretjük!

Nyár végén születik meg a tesó, félek, hogy ha visszamegy az oviba szünet után azt fogja hinni, hogy a kicsi miatt kell.

Tapasztalt, több gyermekes anyukák segítséget szeretném kérni.

Köszönöm!

2016. dec. 27. 23:02
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Én még nem pontoztam, most tudom csak elolvasni a kommenteket!

A lányom szeptembertől mondja, hogy neki tesó kell. Kék és pöcije legyen. Szerintünk azért mert az oviban szinte mindenkinek van kisebb és nagyobb tesója. Szereti a gyerekeket a kisebbeket és a nagyobbakat is, viszont más a játszón találkozni velük és más 0-24-ben vele lenni.

Nekem 2 testvérem van és imádjuk egymást. A húgom 1.5 évvel kisebb az öcsém 14évvel. Páromnak 1 öccse van. Nekünk termeszetes, hogy testvért szeretnénk.

Lányom jó szívű,nem elfogultság mert látnám ha egy kis irigy gyerek lenne.

Nem az, bármit kap ő körbe kínál mindnekit maga előtt.

De azért más lesz minden, igyekszem természetesen kezelni de lehet még én sem fogtam fel igazán....

2016. dec. 28. 16:59
 12/12 anonim ***** válasza:
30%

#7, én pl azért, mert amiket leírtál nekem az jelenti a "torkon lenyomást", és mit értél el vele? Végigszenvedted az elejét!

Szegény nagyobbadnak a csapból is a kicsi folyt, persze hogy utálta!

2016. dec. 28. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!